Tag | De eerste keer!

Deze leuke tag kwam ik op de website van Door Mariska tegen van 5 jaar geleden. Voor alles is er een eerste keer en ook ik heb mijn “eerste keren”. Het leek mij daarom leuk om deze Tag in te vullen, ook zodat jullie mij beter kunnen leren kennen.

Eerste woord
Om erachter te komen wat het eerste woord van mij was vroeger, moest ik eerst mijn moeder een Appje doen om dat te vragen. Ik kreeg toen terug; Tot mijn ergenis was dat Papa! Haha

Eerste beste vriendin
Mijn eerste beste vriendin en nog steeds mijn beste vriendin is Lieske! Wij zijn allebei in 2017 25 jaar geworden en dat betekende ook 25 jaar vriendinnen.

Eerste huisdier
Mijn eerste huisdier was ons vlinderhondje, Kelly. Toen ik geboren werd was hij er al. Helaas is hij al een aantal jaar overleden.

Eerste angst
Poooooow dat vind ik lastig, maar wat ik mij kan herinneren was ik bang voor hoogtes. #hoogtevrees

Eerste mentor
mijn eerste mentor was meneer Hallink op Reggesteyn. Ik herinner het mij nog als de dag van gister, want hij kwam bij ons thuis omdat mijn “kleine” broertje geboren was haha. En zo vaak komt er geen leraar bij je thuis!

Eerste telefoon
Mijn eerste telefoon was een Sony Ericsson geloof ik. Zo’n klein toestelletje met van die knopjes en een klein schermpje. Ik kon er nog geen foto’s mee maken. Deze telefoon kreeg ik met mijn 12e verjaardag. En blij dat ik er mee was.

Eerste auto
Mijn man, toen nog vriendje, had altijd al zelf een auto waar ik in kon rijden. Maar mijn eerste echte eigen auto (die op mijn naam stond) was mijn Renault Twingo (nieuw type).

Lees ook: Tag – de rotklusjes van het ouderschap

Eerste vriendje
Mijn eerste vriendje was geloof ik op de basisschool in groep 7. Hij was ook mijn buurjongen. En wat een verdriet toen we in groep 8 van school gingen en elkaar moesten missen haha.

Eerste liefde
Mijn eerste echte liefde, dit vind ik erg lastig. Maar ik denk dat het in de 3e klas was, dit was ook meteen mijn eerste keer liefdesverdriet toen hij het uitmaakte. En ik weet nog goed dat ik thuis kwam met mijn ogen SUPER rood van het huilen en toen zei mijn vader; “Ja meisje, dit ga je nog wel vaker meemaken!” Haha daar had mijn vader wel gelijk in. Ik hoop dat ik het nu nooit meer hoef mee te maken.

Eerste keer stappen
Mijn eerste keer stappen toen gingen wij naar Zaal Dijk in Lemele. Wat vond ik dat spannend, ik wist echt niet wat ik ervan moest verwachten en wat was het leuk!

Eerste grote uitgave
Toen ik 14 was een nieuwe laptop, waar ik de hele zomervakantie voor gewerkt had bij de Etos. Ik was zo trots dat ik hem zelf had betaald.

Eerste baantje
Bij de Etos in Nijverdal, daar heb ik 6,5 jaar met veel plezier gewerkt. #bijbaantje

Eerste keer alleen op vakantie
Na mijn examens op het VMBO-TL kreeg ik als cadeau een vakantie van mijn ouders. Ik ben toen voor het eerst en zonder mjjn ouders met een vriendin naar Chersonissos geweest. Wat was dat een zware, maar ooh zoo gave week!

Eerste keer vliegen
Mijn eerste keer vliegen was geloof ik naar Amerika toen ik ongeveer 6 jaar was. Het enigste wat ik mij ervan kan herinneren is dat mijn zusje (2 jaar) de hele heenweg gehuild heeft en ik in het zwembad onder water kon zwemmen.

Dit was mijn Tag. Wil jij als mamablogger deze Tag ook overnemen? Dan mag dat natuurlijk, maar vergeet mij dan niet te noemen in het bericht! #mommytag

Voor alle lezers; Kies één ‘Eerste …’ uit dit artikel uit, vul ‘m in, en share het in de comments onder dit bericht!

2 antwoorden op “Tag | De eerste keer!”

  1. Wat een leuke tag! Mijn eerste woordje is makkelijk. Die staat namenlijk op de film (en dat uit de tijd dat nog niet alles gefilmd werd). Mijn eerste woordje was eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *