Wie ben ik? | Cold Coffee Mommy

Naast mama zijn ben ik ook een deeltijd student. Ik zit inmiddels in het 3e jaar van mijn HBO opleiding social work. Steeds vaker krijg ik de vraag hoe ik dat toch allemaal doe? School, werken, student zijn en een sociaal leven hebben! Nou daar heb ik maar 1 antwoord op; plannen! Ik als een slechte planner krijgt het toch altijd weer voor elkaar om alles af te krijgen.

Mensen denken vaak dat een opleiding niet gaat lukken, omdat ze “te druk” zijn. Je bent al snel te druk, maar met een beetje plannen is het ,zoals ik het noem; “leuke drukte”.

Met mijn blogs zou ik graag moeders die twijfelen een opleiding te doen over de streep te trekken.

Daarnaast ben ik iemand die graag dingen uitprobeert en voor mijn zoontje alles van t mooiste en t mooiste haalt. Dit hoeft niet altijd duur te zijn. Graag deel ik dit ook met mijn lezers!

Inmiddels ben ik 8 jaar samen en 4 jaar getrouwd met mijn man Joey. Joey is fulltime tegelzetter en heeft een eigen tegelzetbedrijf (www.detegelzetter.com). Naast mijn werk als persoonlijk begeleider, houd ik ook de administratie voor mijn man bij.

Nadat wij getrouwd waren wist ik zeker dat ik moeder wilde worden. Mijn man wilde gelukkig vader worden, dus hebben wij besloten dat ik zou stoppen met de pil! Helaas duurde dit langer dan verwacht. Hierover lees je in de toekomst meer in een blog.

Gelukkig na 2,5 jaar toch zwanger van een mooi jongetje! En inmiddels is mijn zoontje alweer 10 maanden bij ons en wij zijn super trots!

In één van de volgende blogs #bevallen zal ik het geboorteverhaal van mijn zoon met jullie delen!

Lees hier meer over mij! ☕️

Please follow and like us:

10 gedachten over “Wie ben ik? | Cold Coffee Mommy”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *