First Birthday Party | De voorbereiding

Dat was een hele happening; de eerste verjaardag van Noméh! Dat er zoveel lieve en gezellige mensen zouden komen had ik niet verwacht. #firstbirthdayboy Naast werken, moeder zijn en school, ging mij het organiseren van een eerste verjaardag best goed af. Daarom deel ik graag met jullie hoe ik dat gedaan heb.

De uitnodigingen 
Nadat de cakesmash gedaan was ben ik meteen alle uitnodigingen gaan versturen. En ik maak nooit een lijstje wie ik allemaal uitnodig, maar ik begin gewoon als een dolle iedereen uit te nodigen via whatsapp haha. Met het risico dat ik natuurlijk te veel mensen had uitgenodigd dat eigenlijk in ons huis zou passen.

Lees ook: Cakesmash | een ramp of een feestje? 

Waar laat ik iedereen?!
Wij wonen in een “gewone tussenwoning” met niet al teveel ruimte, dus ik wist niet waar ik iedereen moest laten. Als het nou heel mooi weer zou zijn zou het buiten kunnen, mja wij hebben de pech dan weer dat het -12 was in die week ervoor en de dag zelf (3 maart) ook verschrikkelijk koud was. Ondanks de kou heb ik toch voor een tent in de tuin gekozen met een warmteblazer en terrasverwarmers.

The week before
De week voor de verjaardag van Noméh moest ik veel werken. Dus leek het mij goed om alles al van te voren te doen. Ik heb boodschappen besteld (Albert Heijn), de traktaties gemaakt en versieringen gekocht bij de HEMA en online besteld bij 4babyenkids. Dan hoefde ik alleen nog maar alles op te hangen een avond voor de verjaardag van Noméh.

Lees ook: Traktatie | er is er eendje jarig!

The day before
De dag voor de #firstbirthdayparty was mijn man gelukkig thuis om de tent/terrasverwarmers op te halen en de boodschappen aan te nemen. Mijn schoonmoeder heeft die dag Noméh opgevangen, zodat Joey alles rustig klaar kon maken.

The evening before
Vrijdag 2 maart moest ik tot 19u werken in Almelo, daarna ben ik meteen doorgereden naar Psanke in Losser om de taarten op te halen. Ja moeders, jullie verklaren me vast voor gek haha, maar Ik heb weer 40 minuten gereden voor de taarten! Rond 20:30u was ik in huis en heb toen alles versierd en de cadeaus klaargezet.

Eindelijk kon ik naar bed en ik viel meteen als een blok in slaap, want wat kon er nu nog mis gaan? Die week ervoor had ik namelijk elke nacht wakker gelegen om te denken wat ik allemaal nog moest doen. We zijn klaar! Tijd voor de grote dag.

Wordt vervolgd…

16 antwoorden op “First Birthday Party | De voorbereiding”

  1. Altijd leuk de allereerste verjaardag, natuurlijk doe je er alles aan om er op de grote dag van te genieten en mooie herinneringen te maken (maar wat kan dat stressen zijn van te voren?)
    Leuk geschreven en dat moet een gezellig feestje zijn geweest???

  2. Gefeliciteerd met jullie grote vent. Hij zal vast een onvergetelijke dag hebben gehad. En wat een geweldige taarten!! Hema is inderdaad super om te shoppen voor verjaardagen. Daar slaag ik ook altijd goed.

  3. Leuk om te lezen en ook heel herkenbaar ? maar het is je mooi allemaal gelukt en nu nagenieten van het geslaagde feestje ?

  4. Super leuk om te lezen!! Ik was helaas niet bij dit toffe feestje aanwezig, maar door dit te lezen voelt dat stiekem wel een beetje zo ?
    En die 40 minuten rijden waren het wel waard, wat een leuke taarten!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.