DIY ~ Traktatie wilde dieren

Voor Noméh z’n “Two Wild party” maakte ik een leuke traktatie van wilde dieren. Veel reacties kreeg ik van jullie en daarom gevraagd in mijn instastory of ik een korte DIY blog voor jullie moest gaan schrijven. De meesten van jullie stemden ja, dus bij deze. Je zult denken dat is toch makkelijk en je ziet toch zo wat je nodig bent. Dat klopt, maar waar je alles moet kopen moet je ook maar net weten.

Benodigdheden

Doosjes snoepjes
Wat je in de cadeauverpakking doet mag jezelf bedenken. Ik heb gekozen voor de Jip en Janneke yoghurt rozijnen van de Hema, maar je zou er bijvoorbeeld ook smarties in kunnen doen.

Draad
Het draad kan je halen bij de Hema. Het zit in een verpakking van twee verschillende kleuren. Zwart/ wit en roze/wit zitten in de verpakking en ik heb zwart/wit gebruikt.

Naamkaartjes
De kraft kaartjes komen ook van de Hema en er zitten er 12 in een verpakking. Dan haal je er nog een mooie zwarte fineliner bij en dan kan je de kaartjes ook schrijven. Ik schreef erop; Noméh 2 jaar!

Cadeaupapier
Het kraft cadeaupapier kan je kopen bij de Hema of de Ikea. Die van mij komt van de Ikea. Daar heb ik de zwarte gekocht met bruine binnenkant. Bij de Hema koop je het kraft inpakpapier voor maar €1,50.

Wilde dieren
De wilde dieren zijn bijna overal wel te koop. Ikzelf heb ze gekocht in een grote zak bij een groothandel, maar je kan ze ook bestellen op bol.com of bij de Hema.

Korte instructie

1. Eerst pak je alle snoepdoosjes in.

2. Dan schrijf je de naamkaartjes.

3. Daarna knip je stukjes touw af.

4. Vervolgens leg je een doosje op de rug van het dier en wikkelt er het draad omheen. Dit doe je ongeveer 3 keer en dan hang je het kaartje eraan en maak je er een strik in.

5. Klaar is je traktatie!

Ben jij zo’n moeder die vaak alles op het laatst doet? Dan is deze traktatie echt wat voor jou om te maken, want je loopt de Hema binnen en koopt er alle benodigdheden en met een korte tijd is de traktatie klaar.

Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.