Testings by Noméh | LILLYDOO huidvriendelijke luiers

Van babybilletjes kan ik altijd zo genieten hè en dan vooral die lekkere dikke vetbilletjes van mijn zoontje. Als ik mijn zoontje ga verschonen is het meestal ons momentje. Hij krijgt dan vaak de slappe lach als ik hem in zijn liezen kietel. #onsmomentje Helaas zijn de billetjes van mijn zoontje niet altijd mooi van kleur door die spuitluiers, daarom hebben wij de luiers van LILLYDOO getest.

Gevoelige babybilletjes

Als Noméh last heeft van spuitluiers krijgt hij rode en gevoelige babybilletjes. Dat had hij op het moment dat wij de LILLYDOO luiers binnenkregen ook, dus de huidvriendelijke luiers van LILLYDOO kwamen goed van pas. En wij zijn zeker fan geworden!

“Our diepers are stylish and we refrain from parfumes and lotions”

-SISSI RASCHE, LILLYDOO-MIDWIFE-

Structuur

Toen ik de luiers uit de verpakking haalde voelde ik al een andere structuur, ze zijn zachter dan andere luiers. Hierdoor wist ik zeker dat de luiers fijn zullen aanvoelen voor de babybilletjes.

Het design

Ben jij die olifantjes, beertjes en hondjes op de luiers ook zo zat? Dat hoeft met de LILLYDOO luiers niet, want je kan je eigen design kiezen. In de zon met alleen een luier zit er dan zelfs nog stylish uit!

Testings

Voor de dierenliefhebbers is het mooi meegenomen, want de luiers zijn niet getest op dieren en zijn dermatologisch getest.

LILLYDOO “more than just annordinary diaper”

Asthma-Allergy Denmark

Voor de kindjes met astma is deze luier helemaal een aanrader. De luier is gecertificeerd by Asthma-Allergy Denemark. Astma gaat namelijk vaak samen met een allergische reactie van de huid. In de LILLYDOO luiers zitten geen parfums, lotions of parabenen. Dit had er vroeger voor mij moeten zijn met mijn astma en allergieën hihi.

Geen vallende kinderwagen meer

Alle mama’s herkennen het wel, lopen in het centrum met je wandelwagen volgehangen met luiers. Zo zwaar, dat als jij je kindje eruit haalt de wandelwagen omklapt. Dit hoeft niet meer, want de LILLYDOO luiers worden gratis bij jou thuis bezorgd.

Luiers op?

Mijzelf betrap ik er wel eens op dat ik het hele huis af moet zoeken om nog ergens in een tas of kast een luier te vinden. Mijn luiers zijn dan gewoon op en ik als #loedermoeder vergeet dan wel eens nieuwe te kopen of denk dat ik nog wat heb haha. Met de LILLYDOO flexibele en 100% eerlijke maandelijkse box luiers gebeurd dat niet meer, want je krijgt vanzelf de maandbox met luiers weer toegestuurd. Je bepaalt zelf je frequentie van de maandboxen en kan op elk moment aangepast, gepauzeerd of stopgezet worden. De ongeopende pakketten met een te kleine maat luiers kunnen gratis omgeruild worden voor een andere maat.

Gebruik jij ook de LILLYDOO luiers? Laat dan je bevindingen in een reactie achter! Of ben je nou ook zo enthousiast geworden door deze blog? Ga dan naar www.lillydoo.com en bestel meteen je maandbox met 25%korting of vraag meteen hier je gratis testpakket aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.