Weekoverzicht #1 | Consultatiebureau, nieuwe lenzen en stappen in Groningen!

Het gevoel van EINDELIJK een rustige week was zo fijn en wat heb ik een fijne een gezellige week gehad. Een week waarin ik mijn lenzen kreeg, uiteten ben geweest, ben wezen stappen in Groningen en voor het eerst mijn nieuwe fiets heb uitgeprobeerd. Wat is het toch altijd jammer dat zo’n week nou altijd wat sneller voorbij gaat dan een drukke werkweek.

Maandag 5 maart
Nog aan het bijkomen van het leuke, gezellige en drukke verjaardagsfeest van Noméh. Die maandagmorgen moest ik om 11u bij het consultatiebureau zijn, want Noméh moest weer 2 prikjes. Ik schrok om 10u wakker, we waren na de fles weer in slaap gevallen, OEPS. Snel uit bed en aankleden! We waren gelukkig op tijd. En ik blijf het toch zielig vinden hoor die prikjes in die kleine beentjes. Gelukkig moest hij even huilen en daarna was het alweer snel goed, hij heeft er niet tot weinig last van gehad. ‘S middags heeft mijn schoonmoeder op Noméh gepast, want ik moest om 14u werken. Toen ik ‘s avonds thuis kwam van mijn werk was mijn nieuwe telefoon binnen, joepieeeee! En daar ben ik verder de avond druk mee geweest haha.

Lees ook: First Birthday Party | De voorbereiding 

Dinsdag 6 maart
Vanmorgen werd mijn huis weer heerlijk gepoetst door de schoonmaakster. Ik was vrij, dus heb ik haar geholpen. Toen Noméh om 12u naar bed ging was er voor mij #mommytime. Mijn zusje kwam langs met broodjes van de Bakker Bart Nijverdal en we hebben een film gekeken. Om 14u was Noméh wakker en toen zijn we bij mijn tante koffie gaan drinken, want ze waren 26 jaar getrouwd. Daar was mijn oma ook en die had het wel gezellig met Noméh. ‘S avonds lekker niks gedaan, ja bankzaken haha!

Woensdag 7 maart
Vandaag moest ik de hele dag werken. Om half 11 heb ik Noméh naar mijn moeder gebracht, toen ik daar binnen kwam rook het zoooo lekker. Ze was Hachee aan het maken, toen ik haar lief aankeek zei ze dat ze wel wat over hield voor mij, yes gelukt! Ik heb er dus voor gekozen om niet op mijn werk te eten, maar na mijn werk bij mijn ouders om 18:30u, want ik moest toch Noméh ophalen. ‘S avonds ben ik bezig geweest met een blog schrijven, heerlijk! Dat is voor mij echt ontspanning.

Donderdag 8 maart
Officieel is het vandaag mijn schooldag, maar ik ben niet naar school geweest. Vandaag is het de dag dat ik beter ga zien, woehoeeee! Ik kreeg namelijk mijn Hybride lens, ja en nu vraag jij je natuurlijk af wat is dat nou weer? Dat is een harde en zachte lens in één. De binnenkant is hard en buitenkant zacht. Er ging een wereld voor mij open toen ik hem inkreeg, ik zag dingen die ik normaal niet zag (die oogarts van mij had sproeten, haha). Donderdagmiddag mijn moeder nog even geholpen in de zaak, mijn nieuwe fiets opgehaald en ‘s avonds met de collega’s uiteten geweest bij Solera in Almelo. Daarna ben ik door gegaan naar Groningen om te stappen. Wat was dit een leuke nacht; binnenkort meer in een blog over de #katermama.

Lees ook: Brilsmurf | Keratoconus, wat is dat?

Vrijdag 9 maart 
Want ja die kater komt natuurlijk altijd een dag later en al helemaal als je de nacht doorhaalt. Dus vanmorgen om half 8 kwam ik in Nijverdal aan met de trein. Normaal gesproken ging ik vroeger door mijn bed in, maar dat kan natuurlijk niet meer als je een kind hebt. Gelukkig heb ik wel een makkelijk kind en een kind wat nog veel slaapt. Dus om 10u viel hij even in slaap en kon ik een uurtje mee slapen. Om 13:00 zijn we samen naar bed gegaan en hebben we tot 15:30u geslapen, heerlijk! ‘S avonds op tijd naar bed en zo ben ik de dag dus goed doorgekomen.

Zaterdag 10 maart
Vanmorgen zijn we heerlijk naar het centrum geweest om wat boodschappen te halen voor Noméh bij de Etos en om nieuwe kleren te scoren voor Noméh bij Lily. Dat zijn mijn 2 favoriete winkels in Nijverdal waar ik wekelijks kom haha. Daarna lekker geluncht bij lunchroom de Harlekijn in Nijverdal. Mijn favoriet is daar echt het broodje Carpaccio, een echte aanrader mmmm. ‘S middags ben ik met Noméh op de fiets naar de voetbal gegaan om bij papa te gaan kijken! Daarna in de kantine nog wat gedronken en Noméh werd daar opgehaald, want hij ging een nachtje bij mijn schoonouders logeren en waag het niet om dat af te zeggen haha. ‘S avonds met vrienden afgesproken en het was weer gezellig!

Zondag 11 maart 
Vandaag is het “niks moet dag”. Veel knuffelen en series kijken vandaag. En natuurlijk mijn lievelingseten bestellen, SUSHI bij sushi81 in Nijverdal.

Lees ook: Mijn perfecte zondag!

Dit was alweer het weekoverzicht van Cold Coffee Mommy! Ben benieuwd wat jullie hiervan vonden en of jullie dit wekelijks willen. Laat daarom een reactie achter. Op naar een nieuwe week met; veel werken (inclusief het weekend) en school, wish me luck!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.