Schoolfotoboek: En dan ben je vier

En dan ben je vier en klaar voor de (basis)school. Met je rugtas op en je zwetende handje vastgeklemd in de hand van mama loop je het schoolplein vol trots op. Nieuwe avonturen gaan dan voor jou beginnen. Gelukkig begint dat voor jou over 5 maanden pas lieve Noméh, maar ik kan mij voorstellen dat moeders dit gevoel heel goed herkennen.

Verzamel momenten, mooie mensen en bescheiden wensen.

(Lief leven)

Herkennen jullie dit gevoel? Ik ken dit gevoel nog niet dat Nomeh naar de basisschool gaat, maar wel dat hij zo met mij het schoolplein oploopt bij de kinderopvang. Voor hem is dat al school. Een tijdje geleden kregen wij een rondleiding bij de basisschool, want in maart 2021 is het zijn buurt. Hij vond het nu al geweldig. Wat kan ik genieten van zijn grote ogen die de grote school rond keken. En dacht je dat ik hem weer meekreeg naar huis? Nou echt niet!

Have to Have
Om alle mooie momenten bij te houden heeft Hanneke van Have to Have een mooi schoolfotoboek ontworpen die voor iedereen in te vullen is. Op het moment dat zij hem 3,5 jaar geleden ontworpen had, bestond er nog maar één soort schoolfotoboek die door iemand anders is ontworpen. Deze vond zij niet erg praktisch, dus bedacht ze een “praktische versie” en deze is gelukt al moet ik zelf zeggen. 

Lees ook: Mijn wensen || Als ik er niet meer ben. 

De praktische versie
Ze heeft er bewust voor gekozen dat in dit boek de foto’s geplakt moeten worden die door de school zelf gemaakt zijn, dus de betaalde pasfoto’s. Deze kan je al inplakken van de peuterspeelzaal t/m de middelbare school. Daarnaast kunnen er niet alleen 16 pasfoto’s in, maar is er ook nog plek voor de 16 klassenfoto’s. Voor dit exemplaar is bewust gekozen voor een ringband. Waarom? Nou logisch, want door alle foto’s wordt het boek dikker en zo blijft hij mooier. Daarnaast is er gebruik gemaakt van dik papier, zodat de pagina’s niet kunnen gaan scheuren als er foto’s zijn opgeplakt.

Aan Hanneke vroeg ik welke pagina zij nou het geweldigst vindt van dit exemplaar. Ze vertelde dat ze de pagina met de 18 pasfoto’s het leukste vindt, omdat je in één oog opslag je kind kan zien groeien en veranderen. 

Praktische informatie
Wil jij nou ook zo’n gaaf schoolfotoboek voor je eigen zoon en/of dochter of om cadeau te geven? Bestel hem dan hier en met de kortingscode (coldcoffeemommy) krijg je 10% korting. De kortingscode is onbeperkt geldig. Als je dan toch op de website www.havetohave.nl zit, neem dan ook even een kijkje bij de andere spullen die Hanneke heeft ontworpen. Ze zijn namelijk echt geweldig. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelen? Volg dan Have to Have op instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.