Anderhalf uur te laat!

In mijn blog: plannen voor student mama’s, hebben jullie wel gelezen dat de afgelopen weken voor mij drukke weken waren. Een nieuwe baan erbij, 3 toetsweken en mama zijn!

Studeren, studeren en studeren
Weken lang studeren en achter de laptop typen, moest ik gewoon ruimte zoeken om tijd aan mijn gezin te besteden. Maar tussen alles door is mij dat gelukt. Laat ik duidelijk zijn; mijn gezin staat altijd nog voor mij op nummer één. Zo heb ik laatst ook besloten om een verslag de volgende periode in te leveren. Wat fijn dat volwassen onderwijs en het begrip van je leraren. Door keuzes te maken kon ik mij de volle 100% inzetten voor mijn toets. En afgelopen woensdag 7 februari was het zover. Ik had mijn toets Geestelijke gezondsheidszorg en recht.

Mijn inzet voor de toets
De avond voor de toets heb ik nog een proeftoets gemaakt op de laptop en ik leek het allemaal goed te kennen. Woensdagmorgen 7 februari heb ik het nog even overgekeken en doorgenomen en ben om 13u naar school gereden.

TE LAAT…
Daar stond ik dan woensdagmiddag op school met mijn goeie gedrag en mijn hoofd vol definities voor de toets. Ik belde mijn klasgenoot op waar iedereen was, want ik was een half uur te vroeg (dacht ik). Mijn klasgenoot zei dat ze al in de auto op weg naar huis was en vroeg aan mij; hoe heb jij de toets gemaakt? Huh? Wat? Toets? Potverdorie ja hoor, ik was gewoon 1,5 uur te laat voor de toets.

Van fouten leer je!
Ja hoor, overkomt mij alleen zulke dingen. Een tijd geleden heb ik 14:30u in mijn agenda gezet, maar heb het nooit meer gecontroleerd of het klopt! Een leer voor de volgende keer.

Vroeger was het meteen; geel briefje halen!
Kennen jullie dat nog? Dat je vroeger een briefje moest halen als je te laat was of gewoon echt een probleem had als je de toets niet kwam maken. Vroeger moest ik vaak een GEEL briefje halen als ik te laat kwam. En dat was niet één keer! Nee ik geloof dat ik wekelijks wel een dag bij de conciërge in de kamer zat om een briefje te halen haha. Gelukkig zijn de leraren die ik nu heb wel anders, want ik zit tenslotte op volwassen onderwijs. Over een paar weken is er een nieuwe kans en mag ik de toets opnieuw doen!

Is dit jou ook wel eens overkomen? Laat hieronder een reactie achter.

Follow my blog with Bloglovin

Eén antwoord op “Anderhalf uur te laat!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.