It’s a match – deel 1

“Hoe is dat nou Tinder? Hoe werkt dat dan? Kom je bekenden tegen?” Deze vragen krijg ik regelmatig, dus heb besloten om erover te gaan schrijven. Hier is alvast een opwarmer voor jullie. Benieuwd wanneer er “it’s a match” op je beeldscherm komt? Lees dan verder!

Wauw het is ook wel een tijdverdrijf hoor dat swipen. Zit ik alleen op de bank met mijn reep chocola lekker depressief te wezen, dan pak ik die telefoon maar weer tevoorschijn en druk op die roze app met dat witte vlammetje. Want ja zeg nou zelf, altijd alleen netflixen is ook niet leuk. Want als je alleen bent, ben je er met 10 minuten uit wat je gaat kijken en met z’n twee kan er een flinke discussie ontstaan. Zelfs die mis ik soms.

Hupsakeeee, het swipen is ON! De meeste mannen gaan naar links (ongeschikt) moet ik zeggen, maar het is gewoon leuk om te loeren. Wie zit er allemaal op tinder, ken ik ze? De telefoon wordt regelmatig door mijn vriendinnen uit mijn handen getrokken en dan beginnen ze te swipen hoor. En uiteraard voor ik het weet heb ik weer zo’n gekke waus die tegen mij begint te praten. Maarrrrrrr weet je wat dus zo mooi is aan tinder? Als je diegene zat bent met wie je praat, schuif je met je vingertje naar links en zeg je match opheffen. Tadaaaa, je bent net Hans Kazan. De match is weg, foetsie, nadaaaa… uit de lucht!

“Je schuift met je vingertje naar links en de match is opgeven. “

Maar als je dan een leuke man naar rechts swiped en hij heeft jou ook naar rechts geswiped komt er groot in beeld “it’s a match”. Nou dan krijg je het wel even warm hoor. En wat doe je dan? Begin ik het gesprek of wacht ik op hem. Als ik ECHT oprecht geïnteresseerd ben, kan ik het gesprek wel eens beginnen. Waarom moet de man dat altijd doen? Vrouwen moeten eens ophouden met die principe kwesties. Doen wat goed voelt en is het niks? Match opheffen! En is het “datemateriaal” en/of “relatiemateriaal”? Afspreken!

En of ik wel eens getrouwde mannen, mannen in een relatie of mannen met een gekke fetisj ben tegen gekomen? Ja, maar daar vertel ik later meer over.

Dit is een reeks van meerdere blogs. Deel 2 over “openingszinnen” zal ik ook snel online plaatsen.

Als er namen gebruikt worden in de blog reeks “it’s a match” dan worden er fictieve namen gebruikt om zo de privacy van anderen te waarborgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.