De leukste cadeautips!

Sinterklaas is nog niet weg en de kerstman arriveert alweer. Je bent vast al “doodgegooid” met de speelgoedboeken op de deurmat en tips op Instagram, maar wat zijn nou echt de leukste cadeautjes voor onder de kerstboom voor een leuke prijs?

Het blijft lastig! Overal op Social media zie ik de vraag staan; wat geven jullie je kindje voor kerst? of tja überhaupt voor een gelegenheid? Nou ik heb een paar leuke cadeautips voor jullie! #beterlaatdannooit

Cadeautip 1: Betondieren
De meeste mensen hebben wel een racebaan, toet toet auto’s etc in huis. Hoe leuk is het dat daar een paar dieren omheen staan of misschien als accessoires voor de baby- of kinderkamer? Je shopt ze al online vanaf  € 4,95 op www.liefmoment.nl. Nieuwsgierig naar nog meer leuke producten? Volg Lief Moment dan op Instagram.

Cadeautip 2: Spaarpot
Deze gave spaarpot van Simpel en Klein kost nog geen €10,-. Je doet er een zakje centjes bij en je kind is helemaal tevreden. Noméh weet al precies wat sparen is en als we weer kleingeld hebben mag hij het erin stoppen. Conclusie; een spaarpot met een zakje centjes is een super cadeau voor welke gelegenheid dan ook. Je shopt ze al online vanaf  € 8,95 op www.simpelenklein.nl. Nieuwsgierig naar nog meer leuke producten? Volg Simpel en Klein dan op Instagram.

Cadeautip 3: Houten zwaard
Eigenlijk hou ik helemaal niet van zwaarden en pistolen, maar toch merk ik dat ik er niet aan kan ontkomen bij jongens. Noméh maakt van alles een zwaard of pistool. Waar dat toch door komt mag Joost weten. Daarom mag dit te gekke zwaard niet ontbreken in de speelgoedkist van Noméh. Je shopt hem online voor maar € 3,95 op www.leukermetjo.nl. Nieuwsgierig naar nog meer leuke dingen? Volg Leuker met Jo dan op Instagram.

Cadeautip 4: Blokken

Deze leuke mijlpaal-blokken van K2 Store mogen niet ontbreken in de speelgoedkamer of slaapkamer van je kindje. Het is niet alleen makkelijk als hulpmiddel of leuk als accessoires op de babykamer, maar ze zijn ook nog eens leuk om mee te spelen. Tenminste Noméh vindt het erg leuk om met blokken te spelen en te gooien, haha. Je shopt ze online voor € 19,95 op www.k2store.nl. Nieuwsgierig naar nog meer leuke dingen? Volg K2 Store dan op Instagram.

Cadeautip 5: CD kinderen voor kinderen
En ze springen en ze swingen allemaal op kinderen voor kinderen. Dan mag de nieuwste CD toch niet ontbreken? Je shopt hem hier op www.bol.com voor €16,99 inclusief een exclusieve sleutelhanger.

Cadeautip 6: Gereedschapskoffer
Nu wij thuis aan het verbouwen zijn vindt Noméh het leuk om papa te helpen. Hij pakt elke keer de boormachine, hamer & de andere gereedschappen die bij ons in huis rondslingeren. Daarom is het ook fijn dat we boven een kamertje hebben ingericht haha. Om toch papa te kunnen helpen heeft hij een gereedschapskoffer van Sinterklaas gekregen en blij dat hij is. Je shopt hem op www.bol.com voor €19,95.

Wij hebben de producten gekregen van de desbetreffende shops. Ik ga geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.