Kinderboerderij Dondertman – voor jong en oud!

Vandaag zijn wij naar de kinderboerderij Dondertman in Holten geweest. Mijn moeder, oma en oudtante waren ook gezellig mee. Ik vroeg mij af wie het leuker vond; Noméh of de “oudjes”? Die waren namelijk ook aanzienlijk aan het genieten van zowel de kinderboerderij als de kleine man. Voor meer informatie over de kinderboerderij lees dan verder.

Activiteiten Noméh vindt het heerlijk om hier te spelen. Er zijn namelijk verschillende plekken waar hij zich kan vermaken. Als hij de dieren even zat is gaat hij naar één van de springkussens of de draaimolen en als hij dat zat is zoekt hij de glijbanen in de speeltuin op of de skelters op de grote rijbaan. Er is dus genoeg te doen! Daarnaast zijn er het hele jaar door activiteiten, zoals een levend kerststal met kerst en een frozen speurtocht.

Voor de volwassenen zijn er verschillende plekken waar je heerlijk kan zitten terwijl de kids zich vermaken. Er is een restaurant waar je genoeg lekkernijen kan halen. Het is dus zeker geen straf om er te zijn.

De dieren Er is een knuffelruimte waar je met de konijnen en cavia’s kan knuffelen. Noméh vindt dit heerlijk en het mooiste is, dat hij er helemaal tot rust komt. Ook kan je bij de geitjes in het hok om ze te voeren. Naast deze dieren zijn er nog meer dieren om te bewonderen, zoals; de alpaca’s’, kippen, ezels, varkens, vogels, cavia’s etc. Genoeg te zien dus!

Locatie Kinderboerderij Dondertman ligt in het natuurgebied van Holten. De kinderboerderij is rolstoelvriendelijk en er is een ruime parkeergelegenheid (gratis).

Prijs Kinderen tot 2 jaar zijn gratis en dan betaald iedereen €4,- p.p. Een klein prijsje voor een leuke dag weg vind ik. Daarnaast is het ook mogelijk om een jaarabonnement te nemen en de kosten daarvoor zijn €40,- met 5 personen. Dat betekent dat je na 2 keer een bezoek aan de kinderboerderij met 5 personen de kaart er al uit hebt.

Voor meer informatie kunt u een bezoekje brengen aan de site. Daar vindt u ook de Corona huisregels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.