Arjen Robben of Jeffrey Herlings?

Motorcross, ja of nee? Voor mij zeker een dikke vette grote NEE, maar ik zal wel een zeikerd zijn. Toch heb ik ervoor gekozen om Noméh kennis te laten maken met motorcross op een kindse manier. Of nja gekozen, het is vanzelf gegaan. Benieuwd hoe? Lees dan verder!

Mijn kind houdt van motoren, maar wat vindt mama ervan? Nou, ik krijg de rillingen al over mijn hele lichaam als ik eraan denk. Noméh die daar klaar staat bij de start op zo’n groot race monster, het start signaal af gaat en al die motoren tegelijk wegrijden. Weten jullie wat ik bedoel? Ik geloof dat ik dat niet eens overleef. #hartaanval

Motorcross zie ik als een gevaarlijke sport en ik ben zeker niet blij als Noméh wil gaan crossen. Ergens heb ik ook gelezen dat het één van de drie gevaarlijkste sporten is, maar goed wat ik al eerder zei: “Ik zal wel een zeikerd zijn.” Toch laten wij hem naast voetbal ook kennis maken met motorcross.

Noméh is al vanaf dat hij één jaar was bezig met motoren. Dat is ook niet gek, want de opa en tante van Noméh crossten altijd zelf en hebben nog steeds een aantal motoren en accessoires in de schuur. Hij wordt dus met het crossvirus besmet!

Daarnaast als hij in de auto zit en hij ziet een motor, scooter en alles wat ook maar twee wielen heeft roept hij:”Mamaaaaa motor!” Toen hij zo klein was liep hij al met een helm op z’n hoofd. Een te grote natuurlijk, dus toen is mijn schoonvader opzoek gegaan naar een kinderhelm. En gevonden! (Zie foto) Hij loopt er hele dagen mee en inmiddels heeft hij er ook een Kawasaki “crossmotor” bij. Noméh is helemaal gelukkig. En toch trekt hij ook nog z’n voetbalpakje aan en trapt hij een keer tegen de bal met links net als Arjen Robben. Dan is mama weer blij, haha. Oh en begrijp mij niet verkeerd, als hij wil dansen mag dat ook hoor.

Bij Voordeelhelmen vind je van die kinderhelmen die Noméh heeft. En daarnaast vind je er ook nog motorkleding en andere bijbehorende accessoires voor een perfecte “crossersoutfit”. Als volwassene kan je er uiteraard ook shoppen. Hoe leuk is dat? Allebei dezelfde outfit. Twinning is winning noemen ze het ook wel. Al zie ik mij er zelf nog niet in lopen, haha.

Noméh heeft tegenwoordig bij mijn ex een crossmotor en bij mij thuis. Zo kan hij bij beide huizen crossen op zijn manier. Ach ja, en wie ben ik ook om dat tegen te houden. Zolang hij er plezier van heeft en het geen echte is, vind ik het goed. Deal with it mommy!

Conclusie: Noméh shined als Arjen Robben op het veld en treedt in de voetsporen van Jeffrey Herlings op zijn kindermotor. #ikrekenhetgoed

Disclaimer: dit artikel betreft een samenwerking met Voordeelhelmen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.