Cakesmash | een ramp of een feestje?

Een aantal weken geleden ben ik al begonnen met de voorbereiding voor de cakesmash. Zoeken op Pinterest naar #cakesmash en sites langs waar ze leuke versiering hebben. Ik had er vreselijk veel zin in! Want hoe leuk is het om mijn kleine mannetje te zien smeren met taart haha.

40 minuten rijden voor een taart
Mijn man verklaarde mij voor gek; wie gaat er nou 40 minuten rijden voor een taart? Uuh nou ik dus. Hup mijn kindje achterin, die viel na 5 minuten al in slaap dus ideaal.

Al weken daarvoor had ik contact met Anke van Psanke wat voor taart ik wilde. Ik benoemde haar dat ik geen standaard “grote cupcake” wil hebben, maar een alternatieve taart. Die kon ik bij haar halen, dus daarom reed ik naar Losser!

En dan moet je nog terug met de taart voorin de auto hihi. En ik met mijn goede rijstijl, NOT, was natuurlijk hartstikke benauwd dat ik thuis aan zou komen met een kapotte taart. Gelukkig is alles goed gegaan, ik heb de bochten maar wat minder scherp genomen.

Toen ik thuis was aangekomen heb ik alles klaargezet voor de cakesmash. Lisette van Lisette Altena fotografie was al mooi op tijd en heeft toen geholpen. We hebben de vlaggetjes en letterbanner opgehangen, cijfer 1 opgeblazen, het letterbord klaargemaakt en de confetti uitgestrooid. Toen moesten er nog even een paar proef foto’s gemaakt worden en we konden beginnen.

Toen kwam papa thuis!
Ja hoor, toen wij net wilden beginnen kwam papa thuis. Normaal is hij altijd pas rond 17:30u thuis, maar toevallig vandaag eerder. Noméh was op dat moment helemaal afgeleid, want papa stond buiten te bellen en hij wilde alleen nog maar naar papa kijken. #bestevrienden #maatjes #papakindje

Ik zei toen tegen mijn man; “Je komt nu binnen of je gaat weer weg”. Hij kwam uiteindelijk binnen en heeft mij geholpen Noméh aan het lachen te maken voor de foto’s.

Toen de taart nog intact was…
Mijn zoontje vond de taart geweldig toen hij nog heel was. Hij begon er eerst “voorzichtig” aan te zitten. Ik dacht dat die meteen kapot zou gaan, maar nee hoor. Wat heb ik hem toch netjes opgevoed haha. Uiteindelijk ben ik er maar naar toe gelopen en heb de taart zelf kapot geslagen, anders is het niet echt een cakesmash.

Een boos kind..
Nou nou nou, dit vond hij echt niet leuk! Huilen Huilen en nog eens huilen… NEEEEEE dat is niet de bedoeling we moeten nog foto’s maken. Dan maar de trukendoos van papa en mama tevoorschijn toveren. Ik heb nog nooit zo’n stel debielen bij elkaar gezien. Mijn zoontje vindt het geweldig als ik moet niezen, en dat moet ik vaak, want ik ben zo’n beetje overal allergisch voor. Dus mijn man en ik zijn maar de hele tijd gaan niezen en of dit grappig was, echt wel! We hadden een ERG blij kind op de foto.

Lekker smeren!
Wat smeren, Noméh was helemaal glibberig van de boter crème. We hebben hem beneden in de wasbak gewassen en hebben daar een leuke foto gemaakt. Deze gebruik ik voor de traktatie. Wat die traktatie zal zijn vertel ik na zijn verjaardag in een nieuwe blog.


Gelukkig, de cakesmash is geslaagd! Wil jij nou ook van die mooie foto’s tijdens de cakesmash neem dan contact op met @lisettealtenafotografie en de cakesmash is helemaal af met de taart van @psanke. Zonder hun was deze cakesmash nooit zo’n succes geweest!

4 antwoorden op “Cakesmash | een ramp of een feestje?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.