HERINNERINGSDOOS || Een extra aanvulling; “de Story Poster van TWIG & MOSS

Inmiddels anderhalf jaar verder en ik ben bezig met Nomen z’n herinneringsdoos met alle bijzondere herinneringen. Ik ben namelijk zo’n moeder die met alles laat is. Zo vertelde ik eerder dat Noméh al een jaar was en ik z’n “eerste jaar” invulboek nog moest invullen. En ik verklap jullie; hij is nog steeds niet helemaal ingevuld, OEPS! #loedermoeder

Wat komt er in een herinneringsdoos?
– Zwangerschapstest
– Zwangerschapsdagboek
– Echo’s
– Het eerste mutsje (ziekenhuis)
– Naambandje (ziekenhuis)
– De navelklem
– Boekje kraamverzorgster
– Felicitatiekaartjes
– De eerste speen
– Geboortekaartje
– Doopkaars
– Eerste pakje
– Kraambezoekboek
– Hand en/of voetafdrukje in gips

De Story Poster
Een extra aanvulling op de herinneringsdoos is de te gekke “Story Poster van TWIG & MOSS. Hierop staan de eerste kenmerken van Noméh, de plaats van bevallen, hoe de dag/nacht eruit zag en een persoonlijke tekst. Jij stuurt in en zij ontwerpt en maakt, makkelijker kan niet toch? Zo heb je in het kort de eerste momenten met je kindje op een A4 en word je altijd even weer herinnert aan het mooiste moment van je leven. En je hoeft er zelf bijna niks voor te doen!

Hoe is TWIG & MOSS ontstaan?
TWIG & MOSS begon bij photoshop en teksten bedenken. Dit groeide langzaam uit om er verder wat mee te doen. Hoe leuk is het om van je hobby je werk te maken en ik weet daar natuurlijk alles van. Ze vond het wel erg spannend en twijfelde ook. Tot deze stoere chick op haar arm keek en daar de tekst “think less & live more” zag staan. Na de geboorte van haar zoon wist ze het zeker. She’s gonna be a bossmom!

Na de geboorte!
Bij het terugkijken van de foto’s van haar zoontje merkte ze dat ze het leuk vond zich terug te wanen in de eerste weken. Vooral de ontwikkeling van de mijlpalen vond ze leuk en hield dit dan ook goed bij. Hierdoor ontstonden de mijlpaalkaarten.

“Moments pass by, memories are forever” (Deborah, 2018)

De mijlpaalkaarten
Deborah begon al snel met het ontwerpen van de mijlpaapkaarten en ze begon de zoektocht naar het mooiste papier, maar niet alleen mooi het moest ook duurzaam zijn. Dit was nog niet zo’n handige klus, maar na een lange tijd zoeken had zij die eindelijk gevonden. Daarna ontstond ook de geboorteposter (story poster). Het papier wat ze had gevonden was hiervoor geschikt.

Tijdens het voeden en de slaapjes door
Naast het ondernemer worden, was Deborah ook nog moeder en heeft een baan in de zorg. Hebben we meer gemeen dan we dachten haha. Het ontwerpen van de website, mijlpaalkaarten en de posters deed ze tussen de voedingen en slaapjes van de oudste door. In deze periode was het ook handig om aan de rust van haarzelf te denken, want toen ze echt wilde starten en zich uiteindelijk in schreef bij de KvK was ze 7 maanden zwanger van de tweede. Tussen de kids zit 16 maanden verschil. Het opstarten duurde daarom even en nog steeds vindt Deborah dat ze te weinig tijd heeft voor TWIG & MOSS. Maar hé, family gaat voor alles en de klanten krijgen altijd op tijd hun bestelling! Dan doet ze het toch geweldig vind ik.

Praktische informatie
De leuke producten van TWIG & MOSS shop je hier en met de kortingscode [COLDCOFFEEMOMMY] krijg je 15% korting t/m 30 november 2018. Bestel dus nu! En om op de hoogte te blijven van alle leuke nieuwe ontwerpen van Deborah; volg haar dan op Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.