Van typtrut naar boeren Parkerchick!

Elke avond voor ik ga slapen controleer ik of mijn notitieblok met Parker vulpen wel naast mijn bed en op het nachtkastje ligt. De beste ideeën komen bij mij namelijk aan het eind van de avond en begin van de nacht op het moment dat ik moe word en als ik het niet opschrijf ben ik het de volgende ochtend vergeten. Dit blog heb ik namelijk ook ‘s avonds om 00:00u nog geschreven.

De iPhone
Toen ik in januari 2018 begon met bloggen, deed ik alles op mijn nieuwe iPhone 7 plus. Ik heb niet voor niks gekozen voor zo’n grote tablet aan mijn oor, want ik wilde alles op mijn telefoon gaan doen. Nu maanden later ben ik erachter gekomen dat dat een niet werkt. Ik had namelijk 300 notities met allemaal leuke ideeën, maar overzicht had ik zeker niet.

Pen en papier
Toch maar weer over gegaan op het ouderwetse notitieblok, een parker vulpen en typex. Waarom? Het is namelijk gebleken dat ik dan toch meer inspiratie heb en meer overzicht. Mijn handschrift is dan alleen wat minder door het snelle schrijven. Als ik eenmaal bezig ben, ga ik ook hard en heb ik zo een aantal pagina’s vol geschreven.

De “backspace toets” is wel makkelijk
Ik merkte dat als ik iets verkeerd typte op mijn telefoon de “backspace toets” mijn vriend was. Door te enthousiast op die “backspace toets” te drukken, vergat ik soms wat ik wilde typen. Dan is schrijven net wat makkelijker! Je zet er even snel een streep doorheen of gebruikt typex en dan met de pen eroverheen en klaar!

Extra controle
Door alles van papier over te typen op de computer zie ik sneller spelfouten of teksten die toch niet helemaal kloppend zijn. Als je alles meteen typt lees je hier sneller overheen. Daarnaast heb ik dan nog meer inspiratie en schrijf ik er zo weer een stuk bij aan.

Nostalgie
En kennen jullie die ouderwetse Parker vulpennen nog? Met die kleine blauwe vullingen dat als die op zijn er kleine doorzichtige balletjes over bleven? Ik weet nog dat wij die vroeger op de basisschool spaarden en dat we een bakje in ons vak van de schooltafel hadden met die balletjes erin. We gingen zelfs in de pauze stiekem binnen blijven om vullingen uit te knijpen… wat zonde eigenlijk! #boefje #terrorkind #puber

Cadeautje
De Parker vulpen is niet alleen stylish in de hand of op je bureau. Hij is ook nog erg leuk om cadeau te geven. Hoe gaaf is het om zo’n Parker pen cadeau te doen en te laten ingraveren. Een cadeau voor het leven! Ja oké de Parker vulpennen zijn niet de goedkoopste pennen, maar ze zijn niet vervangbaar. Dus een pen voor het leven! Maar er zijn ook “kleine prijsjes” voor een Parker. Ook die shop je online!

Eén antwoord op “Van typtrut naar boeren Parkerchick!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.