Na een burn-out koos Lianne voor haar ondernemerschap

Inleiding
Wauw wat een dappere keuze heeft Lianne gemaakt in haar leven. Ik heb zoveel bewondering voor deze vrouw en wat een geluk dat ik een blog over haar en haar mooie onderneming “Hashtag Baby” mocht gaan schrijven. De titel zegt het al; door wat Lianne is overkomen in haar zwangerschap, is ze tot het besef gekomen dat dromen belangrijk zijn om ze na te jagen en dat heeft deze #bossmom gedaan.

Na 8 jaar was de uitdaging weg
Lianne heeft 8 jaar voor hetzelfde bedrijf gewerkt. Het werd haar na 8 jaar duidelijk dat ze er al een langere tijd niet op haar plek zat. Voor haarzelf beginnen was altijd al een droom van haar, maar om de zekerheid van een vast inkomen op zij te zetten vond ze nog wel spannend. #yougogirl

Toen was ze zwanger..
Tijdens haar zwangerschap lukte haar niet meer om het leventje van ‘het komt wel goed’ vast te houden en belande ze in een burn-out met depressie. Helaas was dit een heftige periode voor haar en heeft ze weinig van haar zwangerschap kunnen genieten.

De depressie
Door de depressie had ze veel negatieve gedacht. Ze was bang dat ze niet van hun zoontje zou kunnen houden, ze vond het verschrikkelijke om zwanger te zijn en zat het liefste de hele dag op de bank. “Nul komma nul” energie had ze. Het huishouden was al genoeg voor haar om te doen, daarna had ze dan ook nergens meer zin in. Afspreken met vrienden en vriendinnen deed ze nog wel, maar als ze er onder uit kon komen deed ze dat ook. Terwijl ze wist dat het juist goed voor haar zou zijn.

Het keerpunt
Uiteindelijke kwam het keerpunt, Lex werd geboren. Door hem gebeurde er wat in haar en kwam het keerpunt. Ze voelde zich weer gelukkig en heeft ze voor haarzelf gekozen. Dit was de kans om een droom werkelijkheid te laten worden en dus te laten uitkomen. #sprookjesbestaan

“Alles waar je hart een sprongetje van maakt moet je doen”. (Lianne, 2018)

Ondernemingsplan
Het schrijven van een ondernemingsplan ging haar goed af. Ze is meteen aan de slag gegaan en is ze naar leveranciers gaan zoeken. Een website maken was ook belangrijk, dit kwam toen ze zich uiteindelijk had ingeschreven bij de KVK en haar droom dus werkelijkheid was geworden. YES, SHE DID IT!  In februari 2018 is het tweede kindje van Lianne geboren “HASHTAG BABY”.

Hashtag baby
Bij Hashtag baby vind je de mooiste kleertjes voor jouw kleine wondertje. De kleertjes zijn te bestellen in de maten 50 t/m 104. Een aantal merkjes heb ik voor jullie uitgekozen, want deze mogen zeker niet missen in de kledingkast van jullie wondertje(s).

 Lees ook; Ons geheim tijdens de zwangerschap.

De musthaves voor de kledingkast van je kleintje!

LuckyNo7
Deze kleding hebben de mooie uni kleuren en is met alles te combineren. Een musthave voor de kleding kast en nog lekker Rebellious ook. 

Babyface

Zero2three

De naam zegt het al; de kleertjes die je in je kast moet hebben als je kindje 0, 1, 2 of 3 jaar oud is.

De mama’s :
Niet alleen aan de baby’s wordt gedacht. Je kan zelfs een super leuk “MAMA & THE KID”  armbandje bestellen of een leuk armbandje van jezelf. Deze “COLD COFFEE” armband kreeg ik van Lianne. Je kan namelijk zelf je armbandjes samenstellen. Ze worden met veel liefde voor jou handgemaakt. 

Sale
En zoals de meeste webshops heeft HashtagBaby ook een leuke salepagina. Er zitten nog mooie kledingstukken tussen. Ga dus snel naar www.hashtagbaby.nl en shop de kleertjes hier in de sale.

Praktische informatie
De leuke kleertjes van HashtagBaby shop je hier en met de kortingscode [COLD.COFFEE] krijg je 15% korting t/m 30 november 2018 en gratis verzendkosten boven de €25,-. Bestel dus nu! En om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en kleertjes; volg HashtagBaby dan op Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.