Hoeraaaaaaa, ik ben 7 jaar chauffeur en actief op de weg!

Jullie zullen wel denken 7 jaar een rijbewijs en ze is 26 jaar? Dat klopt mensen. Het heeft bij mij even geduurd, maar liefst één jaar. En toen mocht ik EIN-DE-LIJK mijn rijbewijs ophalen en de weg op.

“Één jaar, drie praktijkexamens, 75 rijlessen verder en ik mocht mijn papiertje ophalen.“ (coldcoffeemommy, 2011)

Mijn eerste rijles
Als de dag van gisteren herinner ik mij dit nog goed; Als verrassing kwam er in de ochtend van 4 juli 2011, op mijn verjaardag, een lesauto voorrijden. Yeuuuuuuuh, ik mocht eindelijk rijden. De eerste twee maanden rijlessen gingen eigenlijk best prima, totdat ik mijn TTT (tussentijdse toets) kreeg.

De tussentijdse toets
Deze had ik meteen gehaald en blij/trots dat ik was liep ik weer terug naar de lesauto, maar mijn rijinstructrice dacht er anders over. Zij was niet zo blij. Ik had namelijk een handeling volgens haar niet goed uitgevoerd. De terugweg in de auto zat ze toch op mij te mopperen. Ik snapte er niks van, ik had hem toch gehaald? Voor dit soort dingen ben ik zo gevoelig hè, onzeker werd ik ervan. Toen ik nog niet voor mijn huis stond deed ik de deur al open. Zo boos en teleurgesteld was ik. De auto reed nog en stapte de auto al uit. #geirriteerd #gevaarlijk #zeikmens

Nog een kans
Nou vooruit dan ik geef haar nog een kans en praat het met haar uit. Ik deed mijn praktijkexamen en de eerste keer was ik helaas gezakt. No problemo, ik deed hem gewoon nog een keer. Helaas weer gezakt! In de auto voelde ik mij alleen maar meer onzeker worden en dus na twee keer te hebben afgereden was ik er klaar mee en ben ik naar een andere rijschool gegaan.

Waar was Verkeersschool Wesseldijk toen ik hem nodig had?
Verkeersschool Wesseldijk, dé Rijschool om je Rijbewijs in Tiel te halen. Het leek mij leuk een samenwerking met hun aan te gaan, aangezien ik weet dat het ook anders kan en zou moeten. De visie en missie van deze verkeersschool spraken mij aan, vandaar de samenwerking. Als ik het opnieuw mocht kiezen was ik meteen voor een andere rijsschool gegaan en had ik uiteraard mijn rijbewijs in Tiel gehaald. Het is sowieso erg lastig om een rijschool te vinden die bij jou of je dochter/zoon past. Verkeersschool Wesseldijk is het antwoord op die vraag.

Vertrouwen is belangrijk!
Klantvriendelijkheid en transparantie staan bij Verkeersschool Wesseldijk hoog in het vaandel. Daar hou ik van en dat geeft meteen al het vertrouwen in je instructeur of instructrice. Daarnaast hebben ze al jarenlange ervaring en zullen er altijd voor zorgen om aan jouw wensen en behoeften te voldoen. Als je (natuurlijk sneller dan ik) jouw rijbewijs hebt gehaald, kan je nog verder met een vervolg voor bijvoorbeeld aanhanger, motor, bromfiets, vrachtwagen etc. Verkeersschool Wesseldijk heeft 100 verschillende rijopleidingen. Er zal altijd een gepaste opleiding bij zitten, ook voor jou!

Praktische informatie
Je vindt verkeersschool Wesseldijk aan de Gijsbert Stoutweg 11 in Tiel. Vraag hier vrijblijvend informatie aan of schrijf hier meteen in bij de rijschool in Tiel. Voor actuele openingstijden van verkeersschool Wesseldijk of verdere informatie kun je terecht op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.