CREATIONS OF HAPPINESS || Het begon allemaal bij een eigen huis en een verjaardagskalender.

Het verhaal van Marleen (eigenaresse van Creations of Happiness) begon bij een eigen huis en een verjaardagskalender. Je zult denken wat hebben die twee nou met elkaar te maken. Volgens Marleen heel veel, want haar huis was niet af zonder een gave verjaardagskalender op de wc. Helaas vond ze er nergens één die in haar interieur zou passen. Dan maar zelf één ontwerpen dacht ze, voor Marleen is dat een makkie. Zo gezegd, zo gedaan en door haar enthousiasme sloeg ze door en had ze in maart 2017 een eigen webwinkel.

Vrouwelijke ondernemer

Een tijdje geleden leerde ik Marleen, eigenaresse van Creations of Happiness kennen. Wat een enthousiasme straalt die meid uit zeg. Dan ben je 21, student en je hebt een eigen onderneming. Ik doe het haar niet na (kan ook niet meer, want ik ben 26 haha), super knap! En niet zomaar een onderneming, nee ook nog eens een onderneming waarin ze alles zelf ontwerpt en maakt. En daarnaast houdt ze haar eigen webshop bij! Waar haalt ze haar tijd toch vandaan zul je denken.

Daar is maar één antwoord op; PLANNEN; en uiteraard heeft ze ook een eigen weekplanner ontworpen. Zonder de planner is het voor Marleen een chaos in haar hectische leven! Heb jij dat nou ook? Bestel dan even zo’n weekplanner! Naast een weekplanner is een agenda ook makkelijk. Die voor 2019 staat ook al in de shop en kost maar €10,95. Een echte aanrader!

Invulboeken

Van Marleen kreeg ik een aantal invulboeken om in te vullen voor Noméh. Daar ben ik dus echt niet goed in hè, maar ik moest nu wel! Bedankt hè Marleen, om mij nog meer werk te bezorgen. #not

En leuk dat ik het uiteindelijk vond.

Zo kreeg ik het eerste jaar boek. Ik dacht eigenlijk dat ik alles nog wel wist van het eerste jaar van Noméh, maar dat viel vies tegen. Gelukkig heb ik een telefoon met een groot geheugen en kon ik veel terug vinden in foto’s, want daar stond een datum bij en ik heb natuurlijk elk bijzonder moment vast gelegd. De foto’s heb ik meteen besteld als Instax foto’s en ik ben gaan plakken en schrijven.

Naast de invulboeken van het eerste jaar heeft ze ook nog de invulboeken voor; recepten, babyshower, kraambezoekboek, gastenboek, schoolfotoboek, kinderpraat etc. Echt de moeite waard om te gaan kijken, want de prijzen zijn ook erg aantrekkelijk.

Woonaccessoires

De woonaccessoires van Creations of Happiness mogen niet ontbreken in de baby- en/of kinderkamer van je zoon/dochter. Neem nou bijv de textielposter met de tafels erop, hiermee kan je niet vroeg genoeg mee beginnen om deze als decoratie op te hangen. En de gepersonaliseerde kussen voor bij je kindje in bed. Dat maakt het helemaal af!

Een cadeautje om uit te pakken

Wil jij jezelf nou verwennen met een leuk cadeautje? Dat kan! Elke bestelling van Creations of Happiness wordt namelijk feestelijk verpakt.

Winactie

Wil jij nou zo’n gaaf invulboek + agenda voor 2019 winnen? Laat dan een reactie achter welk invulboek en waarom. Ga voor de originele post naar Instagram en kijk wat de vervolgstappen zijn.

Praktische informatie

De leuke producten van Creations of Happiness shop je hier en met de kortingscode [COLDCOFFEEMOMMY] krijg je 20% korting t/m 12 september. Bestel dus nu! En om op de hoogte te blijven van alle leuke nieuwe ontwerpen van Marleen; volg haar dan op Instagram.

*De korting geldt niet op gepersonaliseerde producten.

13 antwoorden op “CREATIONS OF HAPPINESS || Het begon allemaal bij een eigen huis en een verjaardagskalender.”

 1. Wat een super leuk merk en wat knap dat je op die leeftijd al zo goed bezig bent! Mooi beschreven ook bereik! Dit merk past echt bij mij! Zoveel leuke dingen! Ik hoop dat ik ook snel mag zeggen dat ik mama mag gaan worden, dan weet ik al waar ik mijn invulboeken ga bestellen!!
  Liefs Zilora

   1. Wat een leuke blog, spulletjes en winactie. Graag doe ik mee voor het invulboek van het eerste jaar. Je situatie is zo herkenbaar. Toen ik zwanger was zei ik dat ik van de zwangerschap alles bij ging houden in een fotoboek. Nu is Hidde 4 maanden oud en ik moet nog steeds beginnen. Een invulboek is veel handiger want dat heb je volgens mij zo bijgewerkt, alleen duurt het afdrukken van de foto langer. Daarom wil ik graag een invulboek winnen dan begin ik eens.

   2. Wat een leuke blog, spulletjes en winactie. Graag doe ik mee voor het invulboek van het eerste jaar. Je situatie is zo herkenbaar. Toen ik zwanger was zei ik dat ik van de zwangerschap alles bij ging houden in een fotoboek. Nu is Hidde 4 maanden oud en ik moet nog steeds beginnen. Een invulboek is veel handiger want dat heb je volgens mij zo bijgewerkt, alleen duurt het afdrukken van de foto langer. Daarom wil ik graag een invulboek winnen dan begin ik eens.

 2. Wat een leuke spulletjes! En wat een super leuk en handig receptenboek! Ik raak mijn losse blaadjes altijd kwijt ? en de kant & klare receptenboeken is altijd zoeken naar iets lekkers, wat ik dan vervolgens niet terug kan vinden ? Ook leuke ideetjes (kussentjes en posters) gezien voor ons nieuwe huis.. maar dat duurt nog ruim een jaar ?

 3. Ik zou heel graag een leuk invul recepten boek willen winnen. Dit omdat ik het heel leuk vind om te koken en soms maar wat experimenteer. Ik kan mijn succesjes dan opschrijven in dit leuke boek!

 4. Wat een leuke blog en spulletjes. Graag doe ik mee met deze winactie. Hidde is in mei geboren en we roepen al sinds december vorig jaar: we moeten een fotoboek maken. Nou dat hebben we dus nog steeds niet. Je situatie is heel herkenbaar. Van Alle eerste mijlpalen maken we een foto. Het invulboek van het eerste jaar zou heel welkom zijn. Dan kunnen we die invullen en bij houden. En ook foto’s afdrukken en erin plakken.

  Nog een hele fijne dag,
  Renske

 5. Wat een leuke blog, spulletjes en actie. Graag doe ik mee met de winactie, ik zou graag een kans willen maken op het invulboek van het eerste jaar. Toen ik zwanger was, zeiden we tegen elkaar: we moeten een fotoboek beginnen. Nu is Hidde geboren in mei en we moeten nog steeds beginnen. Via onze telefoon hebben we alle mijlpalen van Hidde vast gelegd en kunnen ze zo terug zoeken. Je situatie is dus heel herkenbaar. Zn invulboek zal een geschenk zijn want dan kunnen we steeds een beetje invullen.

  Fijne dag nog,
  Renske

 6. Wat een leuke blog, spulletjes en winactie. Graag doe ik mee voor het invulboek van het eerste jaar. Je situatie is zo herkenbaar. Toen ik zwanger was zei ik dat ik van de zwangerschap alles bij ging houden in een fotoboek. Nu is Hidde 4 maanden oud en ik moet nog steeds beginnen. Een invulboek is veel handiger want dat heb je volgens mij zo bijgewerkt, alleen duurt het afdrukken van de foto langer. Daarom wil ik graag een invulboek winnen dan begin ik eens.

 7. Wat een leuke blog, spulletjes en actie. Graag doe ik mee met de winactie voor het invulboek van het eerste jaar. Toen ik vorig jaar zwanger raakte zei ik dat ik alles ging vast leggen in een fotoboek. Inmiddels is Hidde 4 maanden oud en ik moet nog steeds beginnen. Zn invulboek lijkt mij een handig start om alles van Hiddes leven vast te gaan leggen. Z’n invulboek lijkt mij makkelijker in te vullen dan het bijhouden van een digitaal fotoboek.

  Groetjes,
  Renske

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.