De ballenbak als eyecatcher in ieder interieur!

De ballenbak was één van de eerste spullen die je op mijn lijstje kon vinden toen ik zwanger was. Tijdens mijn zwangerschap hadden andere dingen prioriteiten, zoals een wandelwagen, box etc.

Elke avond als ik in bed lig kan in nog niet meteen slapen en dan ga ik zoeken op pinterest naar leuke “dingen”. Elke keer kwam ik de vilten ballenbak weer tegen! Het is mij acht maand gelukt om tegen mijzelf te zeggen; ‘Het kan nog wel, Noméh is nog klein!’ Kennen jullie dat ook? Dat je jezelf gaat inpraten dat je iets niet moeten kopen, want je hebt genoeg. #koopverslaafd #allesvoorjekids #nietsvoorjezelf

Twee vliegen in één klap!
Speelgoed wat mooi is in het interieur zie je niet vaak. Deze ballenbak staat super in elke interieur! Dus mama en kind hebben er allebei op hun eigen manier plezier van!

Oké! Gelukkig heeft mijn vriendin een hele mooi webshop “4babyenkids” en zei deed mij een berichtje en die luidt als volgt; ‘yeuuuuuuuuuh ik krijg ze, de gave ballenbakken!’ Ik ben overstag en heb er meteen één besteld! En het is niet gelogen, maar wat is hij gaaf!

Welke kleuren?
Toen kwam het volgende dilemma, er zijn te veel maten en kleuren! En dan ook nog eens allemaal verschillende kleuren ballen #ikkannietkiezen!

Mijn interieur
Dan kom ik toch uit wat het beste bij mijn interieur past, daarom heb ik gekozen voor neutraal! Ik ben wel voor een een hogere ballenbak gegaan, zodat als hij groter is ik er nog ballen bij kan kopen! Want dat is het mooie, dat kan dus gewoon.

Nog te klein om te spelen!
Mijn zoontje is nu nog best klein om er echt in te spelen, maar waarom in spelen? Nu hij nog zo jong is kan hij er heerlijk in “chillen” en ondertussen kinderen voor kinderen kijken op de televisie, want daar is hij dol op!

Je shopt de ballenbak al v.a. €109,95 incl. 200 ballen bij www.4babyenkids.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.