Wie ben ik? | Cold Coffee Mommy

Naast een alleenstaande mama zijn, ben ik Social worker. Vanaf september 2015 t/m maart 2020 was ik een deeltijd student Social Work. Steeds vaker kreeg ik toen de vraag hoe ik dat toch allemaal doe? School, werken, student zijn en een sociaal leven hebben! Nou daar heb ik maar 1 antwoord op; plannen! Ik als een slechte planner krijg het toch altijd weer voor elkaar om alles af te krijgen.

Mensen denken vaak dat een opleiding niet gaat lukken, omdat ze “te druk” zijn. Je bent al snel te druk, maar met een beetje plannen is het, zoals ik het noem; “leuke drukte”.

Met mijn blogs zou ik graag moeders over de streep willen trekken die twijfelen een opleiding te gaan doen.

Daarnaast ben ik iemand die graag dingen uitprobeert en voor mijn zoontje alles van het mooiste en het mooiste haalt. Dit hoeft niet altijd duur te zijn. Graag deel ik dit ook met mijn lezers!

Inmiddels ben ik sinds de zomer van 2019 na een relatie van 10 jaar helaas gescheiden van mijn ex-man. Wij hebben 10 mooie jaren gehad, maar helaas gezamenlijke deze keuze gemaakt. Gelukkig kunnen wij het goed met elkaar vinden en realiseren wij ons dat wij voor altijd onlosmakelijk verbonden met elkaar zullen blijven en proberen die band ook goed te houden voor ons mannetje.

Nadat wij getrouwd waren wist ik zeker dat ik moeder wilde worden. Mijn (ex) man wilde gelukkig vader worden, dus hebben wij besloten dat ik zou stoppen met de pil! Helaas duurde dit langer dan verwacht. Lees hier het verhaal.

Lees hier meer over mij! ☕️

10 antwoorden op “Wie ben ik? | Cold Coffee Mommy”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.