Peuterbed || Help mijn kind wordt een peuter!

Help mijn baby wordt groot! Kennen jullie dat gevoel? Dat je geen idee hebt waar de tijd blijft en je kindje maar blijft groeien en groeien. Waar is mijn kleine baby gebleven? Telkens gaan we weer een stapje verder en over 2 maanden wordt mijn zoontje 2 jaar en dan komen we in de veelbelovende “peuterpubertijd”. Heerlijk lijkt me dat! #not

Nieuwe fase
Graag hou ik Noméh nog een lange tijd mijn kleine ventje, maar aan elke fase komt een eind en zo ook die van een kleuter. Daarom lijkt het ons goed om eens te gaan oriënteren naar een peuterbed, want ja zeg nou zelf daar zijn ze dan ook een keer aan toe. Daarom vroeg ik via instagram aan ervaren “peutermoeders” waar ik op moet letten bij het kopen van zo’n bedje. Verschillende tips kreeg ik binnen, maar bijna alle moeders hebben gelet op een hekje voor het bed en een niet al te hoog bed. Voor het geval je een bewegelijk kind hebt en hij/zij er dus uit kan vallen. In die categorie valt Noméh dus.

Oriënteren
Nou nu eerst oriënteren voor het peuterbedje, maar ik merk dat bij mij alles alweer begint te kriebelen en ik z’n hele kamer op de kop wil zetten. Nieuw kleurtje op de muur, nieuwe meubels, nieuwe accessoires, nieuwe lamp etc. Ik struin heel Pinterest alweer af naar leuke ideeën. Mja, eerst de woonkamer maar eens afmaken. Haha. Maar hebben jullie die prijzen gezien van al die nieuwe spullen, pff daar word ik zo moe van. Gelukkig heeft The Perfect Homeshop goede kwaliteit bedden voor een leuk prijsje. Kijk daar word ik nou gelukkig van! En ze hebben voor ieder wat wils qua peuterbedden. Of je nou van een printje, disneyfiguur, strak, hout en/of kleur houdt, het maakt niet uit. Je kunt er alles vinden.

Peuterbed of een eenpersoonsbed?
Er zijn verschillende maten van bedden, maar welke is nou aan te raden? Het peuterbed is een kleinere versie van een eenpersoonsbed en een vervolgstap op het ledikantje. Een peuterbed, ook wel juniorbed genoemd, heeft een afmeting van 70 x 150cm. Mensen kiezen hiervoor, omdat de stap van een ledikantje naar een “groot mensenbed” dan minder groot wordt. Veel ouders vinden dit geldverspilling en kiezen toch voor een eenpersoonsbed. Een paar jaar later kan je opnieuw een zoektocht beginnen en dus een nieuw bed kopen, want het peuterbed wordt te klein. Een eenpersoonsbed scheelt eigenlijk maar een paar centimeter, want het heeft een afmeting van 90 x 200 cm. En ben je bang dat je kindje uit bed valt, dan zijn er zowel voor een peuterbed als voor een eenpersoonsbed zijpanelen bij te bestellen.

Praktische informatie
Alle (peuter)bedden bij The Perfect Homeshop worden standaard geleverd met zijpaneel. De veiligheid voor je kind staat natuurlijk altijd voorop. Daarnaast wil The Perfect Homeshop je de zoektocht naar een passend matras besparen, dus die krijg je er gratis bij. Ga naar www.perfecthomeshop.eu voor meer informatie.

Tip; Bij je eerste aankoop krijg je 10% korting als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Je gaat naar www.perfecthomeshop.eu en er komt een schema in beeld, daar vul je je email adres in en de kortingscode wordt via de mail naar je toegestuurd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.