It’s a (cold) Coffee tag

Natascha van Mamatassel tagde mij in een “it’s a Coffee tag”! Volgens haar past deze Coffee tag helemaal bij mij, dus ook ik moest eraan geloven om hem in te vullen. Mama’s en koffie dat blijft toch een dingetje. Mijn koffie is altijd koud, want voor je het weet komt er een vieze luier of badhairday tussendoor. Koffie en Charell is zo’n beetje het zelfde als Tarzan & Jane, Bert & Ernie….. ze kunnen niet zonder elkaar.

Wanneer dronk je je eerste kopje koffie? En hoe smaakte dat?
Poooooow dan moet ik wel heel erg diep graven wanneer dat was. Ik weet wel dat ik koffie eerst niet lekker vond maar ik het moest leren drinken. Eerst met veel melk en suiker, na een tijdje gewoon zwart.

Met wie drink je graag koffie?
Met mijn mama! Mijn moeder is een echte ondernemer en heeft niet altijd tijd voor een kopje koffie, maar als we dan samen een kopje koffie drinken is het ook ontzettend gezellig.

Op welke momenten van de dag drink jij koffie?
De ochtend begin ik ALTIJD met een kop koffie. Ik ga de deur niet uit zonder een kop koffie en als ik geen tijd heb neem ik een kopje mee onderweg. Als ik op mijn werk kom begin ik met een kop koffie en ’s middags om 15u drink ik dan nog vaak een kopje. In de avond ligt het eraan of ik koffie drink. Als Joey en ik in huis aan het klussen zijn drinken we een kop koffie samen, maar als ik heerlijk in bed lig te netflixen pak ik geen kop kofie meer voor het slapen gaan. Oohja, een kop koffie na het eten vind ik heerlijk!

Lees ook; Mommy tag – Kinderkleding

Wat is je favoriete koffievariatie? (espresso, cappuccino, latte, …)
De gewone normale koffie vind ik het lekkerst, maar je kan mij ook ’s nachts wakker maken voor een lekkere zoete latte macchiato. Het liefst nog met slagroom en een smaakje!

Wat is je favoriete koffiemerk?
Wij hebben thuis een “bonen apparaat” ik kies dan altijd wel voor de Douwe Egberts, qua bonen vind ik die het lekkerst. Maar als ik heel eerlijk mag zijn ga ik voor Dolce Gusto. Ik heb zo’n spijt dat ik dat apparaat heb weggedaan, dat was echt de lekkerste koffie. En alle smaakjes waren daarvan te koop!

Probeer je vaak nieuwe soorten/smaken uit? Of blijf je trouw aan één soort/smaak?
Heel af en toe wil ik nog wel eens een oploskoffie meenemen met hazelnoot, vanille of karamel smaak, maar dat komt niet heel vaak voor.

Heb je aparte soorten en smaken koffie voor je gasten?
Nee. We hebben altijd één smaak koffie in huis. Heel af en toe wil ik nog wel eens een cappucino maken of een lekkere oploskoffie.

Waar koop jij je koffie?
Ligt er maar net aan waar de koffie in de aanbieding is en dan slaan we meteen een hele voorraad in. Het scheelt mij dan teveel.

Hoe drink jij je standaard kopje koffie?
Zo goedkoop mogelijk, zwart dus.

Wat vind jij het lekkerst bij koffie?
Een lekker stuk Monchou taart of iets van chocola, vooral als ik ongesteld ben haha.

Nooit meer koffie of nooit meer thee?
Heel duidelijk, nooit meer thee. Ik kan toch niet zonder koffie, want dan kan ik mijn naam niet meer eer aan doen.

Lees ook; Dry January ! De voordelen van een maand geen alcohol. 

Hierbij vraag ik de volgende mama bloggers ook om deze Coffee tag in te vullen! Maud van Maudgeniet, wij maken samen wel eens grapjes over koffie en sturen elkaar quotes door. Zij mag niet ontbreken in deze Coffee tag. En Talitha van Regularmomblog, gewoon omdat ze zo lief en leuk is. Veel plezier met het invullen!

Wat zijn jouw koffiegewoontes? Laat het in een reactie achter! ☕️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.