Mommy tag | Kinderkleding

Vanaf het moment dat ik zwanger was begon ik al kleding te shoppen. Ik zocht vaak op #pinterest naar unieke kinderkleding merken. Zelf ben ik een groot fan van shoppen voor mijn kind. Mijzelf vergeet ik vaak sinds Noméh er is. Ik loop in m’n oude kloffie haha en hij loopt in de mooiste setjes. Herkenbaar voor jullie moeders? Ik kwam deze Mommy-tag tegen op de blog Momambition en kon natuurlijk niet achterblijven om hem in te vullen. Ben jij nieuwsgierig wat mijn favoriete kinderkledingmerk is en waar ik mijn inspiratie voor kinderkleding vandaan haal? Lees dan snel verder!

Wat is je favoriete winkel om kinderkleding te shoppen?
Lily kinderkledingWendy & KidsUkke-Puk kids4baby en kids

Wat is je favoriete kinderkleding merk?
Pooooooow dat is lastig ik heb er namelijk zoveel. Voornamelijk hou ik van de merken; Mingo, Carlijnq, Ammehoela en Beau Hudson. Allemaal te koop bij mijn favoriete winkel in Nijverdal, Lily!

Wat is je favoriete accessoires bij een outfit?
Een leuk sjaaltje natuurlijk. Noméh heeft vaak kolsjaaltjes van @Ukke-Puk kids. Die zijn er al vanaf €9,95 en maken de outfit helemaal af!

Lees ook; De ballenbak als eyecather in ieder interieur!

Koop je ook wel eens tweedehands kleding?
Ja, dat doe ik zeker. Vaak via Facebook groepen of op marktplaats. Het risico is natuurlijk wel dat het kledingstuk in een andere staat is dan stond omschreven, maar dat heb ik gelukkig nog nooit meegemaakt. #afkloppen

Geef je veel geld uit aan een kledingstuk?
Ja, best wel eigenlijk! Maar ik combineer het dan vaak met iets 2e hands of wat goedkopers, zodat het setje in z’n geheel niet heel duur is. Gemiddeld geef ik denk ik €60,- per setje uit voor Noméh.

Wat is je favoriete kinderkledingstijl?
Ik weet niet eens of het een stijl is waar ik van hou, maar ik hou wel van  van de combinatie stoer&lief.

Match je wel eens de kleding van je kindje met je eigenkleding?
Nee eigenlijk nooit, haha. Maar laatst liep ik toevallig in de H&M en zag ik een leuk groen vestje. Mijn zoontje heeft ook zo’n kleur vestje, dus heb ik hem ook gekocht.

Heeft je kindje wel eens een pyjamadagje?
Ja regelmatig, doordat mama in de zorg werkt hebben wij vaak doordeweeks een pyjamadagje. Hij draagt altijd de pyjama’s van Feetje. Die zijn zo lekker zacht en blijven mooi na het wassen. Noméh heeft ze in alle kleuren.

Heeft je kindje meer kleding dan jij?
Dat sowieso! Ik koop bijna niks meer voor mijzelf, alleen nog voor Noméh. OEPS!

Wat is je meest favoriete kinderkleding item op dit moment?
De Beau Hudson vestjes; die zijn er in alle kleuren en zijn overal bij te combineren. Dat maakt de outfit net wat unieker!

Welke kleuren passen het beste bij je kindje?
De kleuren bordeaux rood, zwart, wit, okergeel en groen. Dat zijn ook de kleuren die mama mooi vindt natuurlijk haha.

Wat zou je nog graag willen toevoegen aan de kledinggarderobe van je kindje?
Haha wat niet? Wat ik voor mijn zoontje nog graag wil zijn de zwarte en bordeaux rode Vans schoenen. Nog even wachten, want de kleinste maat past hem nog niet. #geduldhebben

Nu word ik ook heel nieuwsgierig wat de antwoorden op deze vragen zijn van andere #mamabloggers, daarom tag ik; Maudkoekoek (Maudgeniet.nl)Wolferien, Femke Koenders (Lievelingsdingen.nl), Cindy Julieth en Mamablogger.nl om hier antwoord op te geven.

Heb jij ook een favoriet kinderkledingmerk? Laat het dan in een reactie achter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.