Beste Bank | Als je geld hebt, kan je geld maken!

Geld maakt geld; Een bekende term die door elke Nederlander wel eens wordt gebruikt. Als je geld hebt, kan je geld maken. Maar hoe kom je nou aan veel geld, zodat je het kan beleggen en hierdoor dus meer geld kan “maken”? Nou precies zo; sparen! En dan wordt het vanzelf meer geld waard. Wil je hier meer informatie over? Lees dan snel verder over de Beste Bank.   

Heb je het nodig? Ja duhuuuu!
Met mijn moeder winkelen is i-de-aal, dan hou ik tenminste nog geld over in mijn portemonnee en op mijn rekening. Mijn moeder leerde mij altijd dat als je in de winkel staat en je ziet iets wat je graag wilt kopen, je jezelf de vraag moet stellen; heb ik het nodig? Nee? Koop het dan niet. Nou moeder bedankt voor de tip, maar ik zeg altijd ja. Alles heb ik nodig en anders bedenk ik wel een smoes dat ik het nodig heb. Uiteraard weet ik dat geld niet belangrijk is, daarom geef ik het ook zo makkelijk uit haha. #smoesjeomeigenbestwil

“Jouw groei is altijd de groei van je financiën!”

En dat fixen we zo even…
Sparen vind ik dus zo moeilijk. Je kunt mij dus wel een echte “shopaholic” noemen, want die Bankieren app heb ik zo aan geslingerd. De Bankieren app kan ik in de winkel nog openen met ondertussen de spullen al in mijn mandje en de kleren hangend over mijn arm. Het geld is binnen 10 seconden van mijn spaarrekening en op mijn betaalrekening gestort. Tadaaaaaa, zo makkelijk kan het zijn. Ik lijk Hans Kazan of Hans Klok wel. Ik tover geld op mijn rekening, maar ook meteen weer weg. Het wegtoveren gaat makkelijker dan het erbij toveren. Voor de meesten vast herkenbaar!

Bitcoins
Jullie hebben vast wel eens van de Bitcoin gehoord? Nog niet zolang geleden was er een hele ophef over dat ze zoveel geld waard waren, maar mensen ze al weg hadden gedaan. Een jongen uit Nederland had het geluk en is daar super rijk mee geworden. Geld maakt niet gelukkig, maar is wel verdomd handig. Ik vind het vooral belangrijk dat ik kan leven. Dit houdt in dat ik kan (online) shoppen, uitgaan, activiteiten met mijn zoontje kan ondernemen en niet te vergeten op vakantie kan gaan. 

Mijn eigen “spaarsysteem”
Zoals jullie eerder hebben gelezen zijn mijn man en ik nu een aantal maanden uit elkaar. Het financiële plaatje zal er voor mij anders uit gaan zien en het is belangrijk om toch extra geld opzij te kunnen zetten, voor het geval ik een financiële tegenvaller zou krijgen. Daarom beleg ik elke week een X bedrag. Dit bedrag verschilt per week, het ligt eraan wat ik over heb van mijn ‘weekgeld’. Wat ik wel belangrijk vind is dat ik het bedrag kan opnemen wanneer het mij uitkomt. Wil jij meer informatie over sparen en beleggen? Kijk dan eens op de website van Beste Bank. Beste Bank is de plek waar je informatie krijgt over bitcoins, sparen, geld beleggen etc . 

Zodra ik het geld gespaard heb, is het voordat ik het weet alweer van mijn bankrekening af. Nu ben ik wel heel benieuwd hoe dat bij jullie gaat? Graag zie ik een reactie hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.