Grumbles, homemade granola; Snel en gezond ontbijten!

Sinds ik moeder ben vergeet ik vaak te ontbijten. Ik verkijk mij altijd op de tijd ‘s ochtends. Dan denk ik dat ik nog genoeg tijd heb om te ontbijten, maar dan komt er weer een vieze luier of bad hairday tussendoor. #alsjehaarmaargoedzit Hoe kan ik snel en toch gezond ontbijten? Het liefst in de auto. Sofie en Sarah van Grumbles hadden voor mij het antwoord en bedachten “makkelijk ontbijten” met homemade granola. Deze twee leuke meiden benaderden mij om een paar smaken uit te proberen en hierover te reviewen. #natuurlijkwilikdat

“Have a great day beginning with breakfast”

Grombles, homemade granola
Nadat Sofie en Sarah zelf begonnen zijn met gezonder leven hebben ze besloten om hun “homemade” granola op de markt te zetten. Met groot succes blijkt! Hun webshop bestaat in oktober twee jaar en wordt groter en groter.

Proefpakket
Yeuuuuuuuuh, mijn pakketje is binnen. Enthousiast werd ik door het vrolijke pakket die binnen kwam. Vier zakjes met verschillende smaken; Choc O Clock, Breakfast Blue, Almonday en Magic Morning. Niet alleen dit zat erin, maar ook een makkelijke meeneem beker. Daar word je toch vrolijk van? Mijn oplossing dus voor makkelijk en gezond ontbijten!

Mijn favoriet: Choc o clock
Jahaaaaa en dan? Alles proeven en testen! De eerste dag nadat ik het binnen had stond ik al snel in de keuken om mijn ontbijt klaar te maken. Ik ging natuurlijk voor Choc O Clock met vele stukjes pure chocola (70,5% cacao), want ik ben gek op chocola. Daar kan je mij echt voor wakker maken en al helemaal als het dan ook nog “verantwoord” is. #verantwoordeten Deze homemade granola (Choc O Clock) bevat geen gedroogde vruchten, dus minder suikers. Ooooooh  en wat was het lekker! Ik heb er Griekse yoghurt en een paar aardbeien aan toegevoegd, want dan komt deze variant het beste tot z’n recht. Ik kan wel zeggen dat deze smaak mijn favoriet is.

De andere smaken
Alles heb ik kunnen testen en ze waren allemaal heerlijk met hun eigen unieke smaak. Het is niet alleen granola, maar er zijn ook nog rozijntjes, nootjes, kaneel, thee en nog meer ingrediënten aan toegevoegd die zorgen voor een fijne smaak. Hieronder lees je wat erin zit en kan je bekijken welke smaak het beste bij jou past.

Monday Blue; Deze variant is voor liefhebbers van de warme smaak van kaneel, zwarte thee en pecannoten. Hij is afgewerkt met gedroogde blauwe bessen, voor een zoete smaak.

Magic Morning; Dit is de eerste granola die de twee dames gemaakt hebben en voor hun daarom de meest dierbare. Deze variant is voor mensen die van een zoete smaken houden. De gedroogde veenbessen en rozijnen zorgen hiervoor. Voornamelijk vond ik de crispy in deze variant erg lekker. Dat komt door de zaden, cornflakes en noten die zijn toegevoegd.

Almonday; Na de Choc O Clock is dit mijn favoriet. Ik ben namelijk gek op kokosschilfers en heb ik toch geluk dat die hieraan zijn toegevoegd, joepieeeee! De gepofte rijstkorrels en haverflakes zorgen voor een heerlijke smaak in combinatie met de gedroogde abrikozen en amandelen.

Praktische informatie
Ben je zelf op zoek naar een snel en gezond ontbijt? Neem dan een kijkje op de website van GRUMBLES EN GRANOLA. Het is niet alleen te koop op de webshop, maar ligt ook bij verschillende verkooplocaties. Die je kan vinden op de website! En als je geen keuze voor smaak kan maken, bestel dan meteen het proefpakket hier voor €19,95 en je krijgt er een gratis meeneembeker bij.

2 antwoorden op “Grumbles, homemade granola; Snel en gezond ontbijten!”

    1. 1 portie is ongeveer 40 gram (als je het mixt met fruit) en in 1 proefzakje zit 250gr, dus 6 maaltijden uit 1 zakje of 24 uit 1 proefpakket ongeveer 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.