Plannen voor student mama’s!

De toetsweken komen er weer aan, dus dat betekent; BLOKKEN!

Drukke periode komt eraan
De komende drie weken ben ik alleen maar druk met toetsen, maar deze periode extra druk. Vorig jaar was ik rond deze tijd hoog zwager en heb ik niet alle toetsen gedaan. Dat wordt dus inhalen en #plannen!

Plannen is eerlijk gezegd niet zo mijn ding. Ik ben meer zo’n #allesopzijnlaatsttype. Als ik laat begin dan kan ik rammen op mijn toetsenbord en ben ik zo klaar. Nog controleren op spelfouten, nog een keer naar mijn helpende mama sturen om over te kijken en weg ermee.

Win win situatie!
In deze periode ben ik extra blij met de oppas oma’s en oppas tantes. Noméh gaat een aantal keer extra naar de oppas. Ik noem dit een win win situatie; Noméh krijgt de knuffels en de aandacht die hij nodig heeft en mama kan rammen op het toetsenbord.
#ilikewinwinsituaties

Hulpmiddelen
Om te plannen gebruik ik een weekplanner van de HEMA. Deze zijn al te koop vanaf €2,50 in de webshop of winkel.

Ook gebruik ik de app weekplanner op mijn iPhone. Deze is gekoppeld aan de weekplanner van mijn man en zo weet hij precies waar wij zijn en of hij ons zoontje moet ophalen. Mja….. mannen he! Hij vraagt mij toch nog dagelijks wat ik aan het doen ben en waar Noméh is! #typischmannen

Welke hulpmiddelen gebruik jij om te plannen? Laat dit achter in een reactie! Ik kan altijd wel wat handvatten gebruiken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.