Verrassingsreis deel 1| Gdańsk

Een aantal maanden geleden stond er in de folder van de kruidvat een stedentrip verassingsreis voor maar €90,- per persoon. Dit was inclusief vlucht en 2 nachten in een ***sterren hotel.

Online geklaag

Over de verrassingsreis zelf was online nogal een ophef. Er hadden veel mensen geklaagd dat de vliegtijden niet goed waren of de opgegeven data niet meer beschikbaar was. Nadat wij dat gelezen hadden twijfelden wij wel even om de verrassingsreis niet te gaan doen, maar wij durfden de gok te wagen en hebben de vouchers gekocht.

De vouchers

Zodra wij de vouchers gekocht hadden konden wij meteen boeken met een code, daarna kregen we binnen 7 dagen te horen waar we heen gingen! Wij zagen ons zelf al op de ijfeltoren staan, dansen in een club op Ibiza of lekker shoppen in Milaan!

Wat is de bestemming?

Maar deze droom moesten wij al snel uit ons hoofd zetten, want ja na precies 7 dagen kreeg ik een mail. Ik was helemaal blij; hoe leuk is dat! #ikhaatverassingen

Met grote letters stond er bovenaan de brief: uw reis gaat naar: GDANSK!!!!

Huh? Wat? Waar? Wat is nou in vredesnaam Gdańsk? Natuurlijk heb ik m’n vriendin meteen gebeld met het vervelende nieuws. Zij had ook nog nooit van Gdańsk gehoord. Dan maar googelen…. en het ligt in Polen! Nou dat hebben wij weer, dachten we, maar wij gaan er het beste van maken. Het is toch betaald en ruilen kan niet! #balenzeg

Google redt ons gevoel!

Maar eigenlijk werden we steeds enthousiaster gemaakt door de zoekresultaten op Google. Wij zagen mooie foto’s van de stad en wat er allemaal te doen was. Vooral de gekleurde huizen sprak ons wel aan!

11 december was het dan zover, de dag dat er veel sneeuw was gevallen in Nederland en Eindhoven AirPort werd afgesloten, terwijl wij binnen waren. Na 4u vertraging zaten wij dan EINDELIJK in het vliegtuig richting Gdańsk!

Wat hebben wij een gave 3 dagen gehad in Gdańsk! Het was kort, maar we hebben erg genoten. Ik raad iedereen aan om deze gave verrassingsreis te doen.

Voor meer Gdańsk lees dan mijn volgende blog; weinig slaap in Gdansk! Hierin vertel ik hoe wij in een korte tijd genoten hebben van deze mooie en bijzondere stad met veel gezellige mensen. #happyingdansk

Heb jij ook zo’n “spannend” verhaal? Laat het dan weten in een reactie!

4 antwoorden op “Verrassingsreis deel 1| Gdańsk”

  1. Ook ik ben dan graag weer van de partij hoor met een volgende (verrassings)tripje ? want oh wat heb ik van jullie gezelschap genoten ????

    Tot gauw liefs Mo x

      1. Jaaaaaaa laten we dat gaan doen??
        Misschien via datumprikker.nl een datum zien te vinden waarop we alle 4 om de tafel kunnen ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.