Weekoverzicht #3 | Verse pizza’s, BBQ bij de buren en drie feestjes!

Al een tijdje heb ik geen weekoverzicht meer geplaatst. Dit is niet omdat ik het niet wilde, maar gewoon niet goed wist waar ik de tijd vandaan moest halen. Tja, dat hoort ook bij mijn drukke leven, keuzes maken! #studentmom #workingmom en #toddlermom

Lees ook; Work in progress!

Het was een week met vooral veel gezelligheid om mij heen. Een week waarin we pizza’s gingen eten bij Grandcafé Toi Toi, BBQ-en met de buurtjes en een high tea bij de Harlekijn.

Maandag 30 april

Over deze dag kan ik helaas heel kort zijn, want ik moest de hele dag werken en daarna door naar mijn andere werk voor een slaapdienst. Gelukkig kan ik wel zeggen dat ik heerlijk gewerkt heb!

Dinsdag 1 mei

Vanmorgen om 9u was ik klaar met werken en ben toen meteen naar mijn schoonouders gereden om daar Noméh weer op te halen. Als ik een nacht van huis ben mis ik hem altijd zo erg hè! Toen zijn we lekker naar huis gegaan en hebben we heerlijk op de bank gelegen samen. Gelukkig wilde Noméh dat ook! Juf roos is bij ons een groot succes op tv en als mijn zoontje geniet doe ik dat ook. Het was ook de dag dat mijn zusje 22 jaar werd. Zij houdt NIET van haar verjaardag, hoe kan dat nou zul je denken? Nou het is toch echt waar! Daarom zijn wij uitgenodigd voor een heerlijke high tea bij de Harlekijn. Nadat Noméh wakker was zijn we daarheen gegaan en hebben we heerlijk gegeten. De thee waren we al snel zat, dus zijn we over gegaan op wijn haha.

Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen!

Woensdag 2 mei

De hele dag moest ik werken. Het was heerlijk weer, dus ik ben veel buiten geweest met de kindjes van mijn werk. Na het werk snel naar huis, want we hadden om 17:30u gereserveerd bij Grandcafé Toi Toi om daar op het terras pizza’s te eten met de buurtjes. Elk jaar komt er namelijk een echte Italiaanse pizzabakker met zijn pizzaoven om daar live op het terras pizza’s te bakken voor een aantal weken op woensdag. Het was een erg gezellige avond met twee wijnglazen minder die ik natuurlijk weer moest omgooien, oohja en het was ook nog eens rode wijn dat over mijn NIEUWE SCHOENEN viel! Tijd om naar huis te gaan en de mannen wilden natuurlijk nog even voetbal kijken. De vrouwen hebben gezellig een potje 30’seconds gespeeld en ik zat natuurlijk in het winnende team. #winningmom

Donderdag 3 mei

Ook weer een hele dag gewerkt met aansluitend een slaapdienst. Gelukkig had ik die avond niet heel veel te doen, dus kon ik de finale van Temptation island kijken. Dit is te geweldig! Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen. Kijken jullie ook?

Vrijdag 4 mei

Yeuuuuh om 9u had ik toch nog het gevoel van een beetje weekend. Om 10u kwam mijn beste vriendin koffie drinken en daarna kwam nog een vriend langs. Joey was ook heerlijk vrij die dag, daarom extra van genieten. We hebben de hele middag in de tuin gezeten tot ongeveer 16u. Toen zijn we naar de buren gegaan en hebben we daar heerlijk gebarbecued en een paar cocktails gedronken. Natuurlijk zijn wij om 20u 2 minuten stil geweest!

Zaterdag 5 mei

Mijn broertje is 13 jaar geworden en dat moest natuurlijk groots gevierd worden. Eerst mocht ik vanmorgen lekker uitslapen! Dat had ik die avond ervoor al afgesproken, omdat ik weer een slaapdienst had. Ja dat hoor je goed, op zaterdag 5 mei een slaapdienst. Wie bedenkt dat? Haha Gelukkig hoefde ik pas om 18:30u te beginnen, dus tijd zat om van het mooie weer te genieten en de gezelligheid op mijn “kleine” broertje z’n verjaardag!

Zondag 6 mei

Om 11u was ik thuis van mijn slaapdienst en heb toen uiteraard eerst heerlijk met mijn kleine man geknuffeld.

Daarna zijn we lekker gaan toeren in de Golf 1 cabrio van Joey. Heerlijk met dat mooie weer! Noméh zat achterin en die vond het geweldig en zelfs zo fijn met de wind in z’n haren dat hij al snel in slaap viel. ‘S middags om 15u hadden we verjaardag van mijn omaatje. Die verjaardagen zijn altijd erg gezellig en dan worden er goed wat drankjes genuttigd en lekkere dingen gegeten!

Dat was alweer mijn weekoverzicht. Hebben jullie nog leuke dingen gedaan? Laat het mij dan weten in een reactie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.