Mijn perfecte zondag!

Herken je dat? Dat je op zondagmorgen wakker wordt en denkt; “ik heb een hoef en moet helemaal niks dag”? Nou ik heb dat dus vaak op zondag, tenminste als ik niet hoef te werken! Dat is dus één keer in de twee weken. Mijn man als eigen ondernemer en ik als drukke #coldcoffeemommy is het nodig om zo’n dag te hebben en te genieten van ons gezinnetje!

Hoe begint zo’n dag?
Noméh komt ’s ochtends lekker bij ons in bed liggen en die heeft dan “het gekke halfuur”, waarin hij zich alle kanten van het bed laat opvallen haha.

First Coffee…
Mijn man loopt dan naar beneden en maakt een lekkere bak koffie voor ons. Nou dan begint mijn dag al goed vind ik zelf!

“Coffee is a hug in a mug”

#coffeequote #ilikecoffee #beststartoftheday #coffeelife #coffeeoftheday #coffeelover #coffeeholic

Uitgebreid ontbijten en Netflix
Mmmmm en dan ruik ik de geur van warme broodjes al. Op zondag ontbijten wij altijd namelijk uitgebreid. Doen jullie dat ook?

Als de broodjes klaar zijn gaan we naar beneden en dan doe ik de kaarsjes aan, het gordijn naar beneden (niemand hoeft te zien hoe wij “al niks doen” op de bank liggen) en ik dek de kleine tafel!

De tv gaat dan aan en we starten #netflix. Na een uur en koude broodjes weten we eindelijk wat we willen kijken!

Kinderen voor kinderen
Noméh speelt dan vaak in de box en kijkt ondertussen op de laptop kinderen voor kinderen. Af en toe kijkt hij een keer door de box en zegt hij; “mamamamamamamama!” Ik kijk dan zijn kant op en dan lacht hij een keer. Dan is het goed en is hij weer gefocussed op de laptop. #iloveyoutube #kinderenvoorkinderen #rustgevend #kidswithinternet #internetforkids

Feetje pyjama
Als ik hem dan zie zitten in zijn feetje Pyjama, z’n haar door de war en z’n rode wangetjes is hij echt om op vreten! Op zo’n dag hebben wij dan extra veel knuffelmomentjes! Noméh heeft deze schattige pyjama in alle kleuren, behalve roze dan hihi. Ze zijn zo lekker knuffelbaar, waarom bestaat er geen mama en papa pyjama van feetje? #dankoopikdie #feetjepyjamafamilie

Ze zijn al te koop vanaf €14,95 bij Feetje Babykleding. Echt een aanrader en je kind wordt er nog schattiger van!

Eindstand
En zo gaat onze zondag eigenlijk. Oohja…. en als iemand bij ons een kop koffie wil drinken is diegene altijd welkom, maar houd er wel rekening mee dat wij in ons “huispak” zitten! Gelukkig weet bijna iedereen dat ook van ons.

Wat is jouw “perfecte zondag”? Laat hieronder een reactie achter!

4 antwoorden op “Mijn perfecte zondag!”

  1. Ik hou ook van die zondagen (#zonderkindnatuurlijk). Helaas is daar naast werk ook nog (bijna) elke zondag de voetbal; #pyjamazondagiszeldzaam…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.