De musthave voor je telefoon

Wist je dat er niet alleen telefoonhouders zijn voor in de auto, maar dat je ze gemakkelijk overal in je huis kunt bevestigen? Dit wist ik nog niet, totdat ik een blog mocht schrijven voor Shop 4 Houders. Misschien ben ik wel enthousiast geworden over hetgeen waar jij al een tijdje naar zocht. Lees dan snel verder als ik je nieuwsgierig heb gemaakt.

Ze zeggen dat vrouwen alles tegelijk kunnen, maar bij deze moeder werkt dat helaas niet zo. Alles op z’n tijd, maar nu heb ik toch geweldige musthaves voor moeders gevonden; houders, standaards en statieven voor telefoons en tablets van Shop 4 houders. Deze zorgen ervoor dat je tijdens de was opvouwen ook nog eens een aflevering van je favoriete Netflix serie kan kijken of tijdens het douchen kan genieten van de nieuwste hits op Spotify. Netflixen is dus nog nooit zo makkelijk geweest. Of je nou in bed ligt, je staat onder de douche, ligt in bad of je bent aan het koken. De houders kun je overal neerhangen en op allerlei verschillende materialen bevestigen. Je wilt je telefoon natuurlijk niet de hele tijd vasthouden, want voor je het weet valt die op je hoofd. Dit heb ik al zo vaak gehad als ik in bed lag, haha. #fail Het enige wat jij moet doen is zo’n houder aanschaffen en je wordt een ‘bossmom’ die overal kan netwerken.

Tijdens het koken
Een heerlijke film, serie of lekker muziekje op de achtergrond tijdens het koken. Dat kan gerealiseerd worden. Ikzelf heb een hekel aan koken en dan is dit een echte uitvinding.

Tom Tom
Daarnaast gebruik je regelmatig een Tom Tom op je telefoon, althans ik wel. Een echte wegpiraat hier namelijk, want als ik zonder Tom Tom rij kom ik in de middle of nowhere uit en ja ook als ik het stuk al 10.000 keer heb gereden kan het mij overkomen. Dagelijks gebruik ik dus dat ‘ding’, want ik heb nul komma nul richtingsgevoel. Het bevestigen van de iPhone is dan altijd een dingetje, want ik leg hem altijd in het dashboard kastje en zodra ik dan te hard rem vliegt die de hele auto door. Oeps! Een tijdje geleden kwam ik daarom ook tot de ontdekking dat er een super handige telefoonhouder bestaat die helemaal niet opvalt. Het is een magneet die je bevestigt in het ventilatievenster. Op de achterkant van je telefoon krijg je dan ook een magneet en zo kan je hem in één beweging gemakkelijk bevestigen en vliegt je telefoon nooit meer door de hele auto. Rij jij motor? Ook daarvoor is er een telefoonhouder ontwikkelt. Deze kan je zowel bevestigen op je motor als op je fiets.

Slaapkamer
En als klap op de vuurpijl; geen ochtendhumeur meer met de Samdi houder. De houder kan je bijvoorbeeld op je nachtkastje bevestigen. Als je gaat slapen plaats je de telefoon in de houder en kijk je nog op je gemakje een leuke vlog of programma terug zonder een nekhernia op te lopen. Dit werkt niet alleen goed voor dat ene filmpje of serie, maar daarnaast heb je zo ook minder last van stralingen tijdens het slapen. Als in de ochtend het alarm af gaat hoef je niet overal naar je telefoon te zoeken, maar druk je hem met 1 druk op de knop uit in de houder. Wie wil dit nou niet? En zodra je wakker bent loop je door naar de badkamer om te douchen en je klaar te maken voor een nieuwe dag. Hoe fijn is dat met een lekker muziekje van Spotify op de achtergrond? Je hebt gewoon zin om op te staan en je ochtendritueel wordt voor jou gemaakt.

Praktische informatie
Ga voor een mooie telefoon- en/of tablethouder naar www.shop4houders.nl en bestel hem meteen. Je kunt gemakkelijk op de hoofdpagina je telefoon- of tablettype invoeren en alles wordt voor jou op een rijtje gezet. En zo heb je gemakkelijk en veilig je apparaat binnen handbereik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.