Het beste op ons verlanglijstje!

Yeeeeeeuh, het mooie weer komt er weer aan en wat hebben wij alweer een aantal mooie dagen zon achter de rug. De terrasjes zaten al mooi vol, je ziet iedereen weer met zonnebrillen lopen, de rokjes werden weer uit de kasten getrokken en de tuinwinkels worden weer leeggekocht. Zelf word ik ook enthousiast van dit weer en ben al heerlijk gaan fietsen en wandelen met mijn zoontje. Ben jij ook meteen zo’n gek die van alles in huis haalt voor de warme dagen en er zo hebberig van wordt? Nou ik wel en ik zal jullie vertellen waarvan en waarom.

Poetsmiep is bezig
Nou ik word er in ieder geval wel kei gelukkig van en ga zelfs weer veel poetsen in huis, terwijl we in de laatste loodjes van de verbouwing zitten en het dus één stofnest is. Poetsen heeft dus totaal geen zin, maar goed dat is een ander verhaal. #chaoot
Genieten doen wij in ieder geval volop met dit weer. Laatst hadden mijn ouders de vuurschaal met de drietand aan, zo super gezellig. Het voelde weer als een heerlijke zomerse bbq met een wijntje on the side.

Als ik dat zie word ik wel een beetje jaloers, want wij barbecueën nog op zo’n ik-val-nog-bijna-niet-uit-elkaar-ding-BBQ, maar helaas is door de verbouwing het geld een klein beetje op. Dus moeten wij het er nog maar een jaartje mee volhouden. Het vlees smaakt prima hoor op dat ‘ding’ als je er maar goed op blijft letten en dat wil wel eens misgaan met die gezelligheid en drankjes met dat mooie weer.

Bovenaan het verlanglijstje
Daarom staat de Big Green Egg bovenaan mijn verlanglijstje. Nja, mijn verlanglijstje? Wij willen niet alleen in de zomermaanden kunnen barbecueën, maar zouden ook graag in de wintermaanden een lekker stukje biefstuk willen maken en dat kan toevallig met de Big Green Egg. Mijn man en ik houden echt niet van koken, maar als de barbecue aan kan maakt mijn man de lekkerste spareribs klaar en het is ook nog eens gezellig. Het lijkt mij daarom ook een geschikt cadeau voor hem in 2050. #fail

Voor het vrouwelijk oog
Die mannen worden helemaal wild van zo’n Big Green Egg Large, maar zeg nou zelf; wij als vrouwen willen er toch ook wat aan hebben? Nou gelukkig valt de Big Green Egg Large ook op in de tuin, want hij is echt BIG, GREEN and BEAUTIFUL! Daarnaast is hij ook nog eens super stylish als eyecatcher. Ze noemen het dan ook niet voor niets de Design-BBQ.

Leuke weetjes over de Big Green Eqq
Om niet alle informatie te hoeven lezen voor je zo’n geweldige barbecue aanschaft heb ik een aantal handige weetjes op een rij gezet:

  • Als oven is hij ook te gebruiken;
  • De ei-vorm zorgt voor een betere werking, zoals betere isolatie en schoktolerantie;
  • Geschikt voor gebruik het hele jaar door;
  • Meer dan 40 jaar ervaring;
  • Doordacht design;
  • Je kunt er 100 verschillende accessoires bijkopen;
  • En nog veel meer.

Nu je deze informatie allemaal hebt zou ik snel eens online gaan oriënteren en ik weet zeker dat jij ook verliefd wordt op de Big Green Egg net als ik.

Praktische informatie 
Voor een mooie Green Egg ga je naar de webshop Kamado Express. Daarnaast zijn er een aantal mooie modellen nu ook nog in de sale te scoren. Ga dus snel naar www.kamadoexpress.nl en zorg ervoor dat je de zomer ‘gebakken’ zit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.