De vakantiechecklist voor loedermoeders

Aankomende vrijdag gaan wij heerlijk burgerlijk met de auto naar Nooitgedacht in Drenthe. Daar staan wij een week met vrienden op het park “Hof van Saksen“. Volgens mij ben ik na al die jaren dat ik met Joey ben nog niet één keer in Nederland op vakantie geweest, maar we gaan het meemaken. Voor nu eerst…INPAKKEN! #luxeproblemen

Geen koffers of tassen, maar kratten!

Als wij met de auto op vakantie gaan pak ik niet alles in tassen, maar in kratjes. Zo makkelijk is dat en vooral het stapelen in de auto! Zo krijg ik mijn hele kledingkast ongekreukt mee en de buggy past we ook nog eens bij in.

Kinderproducten

Vorig jaar zijn we twee weken naar Italië geweest. Noméh was toen een half jaar. Wat ik allemaal wel niet heb moeten meeslepen; babyvoeding, babypap, potjes, fruit, yoghurt etc. Daarom vind ik het wel ideaal dat mijn kind nu oud genoeg is om met de pot mee te eten. Potjes gaan dit jaar ook zeker wel mee op vakantie. Ik ben nou eenmaal een loedermoeder en hou wel van “makkelijk”.

Wat ik absoluut meeneem op vakantie;

⁃ Spelletjes; het spel 30 seconds en monopoly mag niet ontbreken. #valsspeler #spelletjesfanaat

⁃ Telefoonoplader, want ik ben getrouwd met mijn telefoon. #instamom #mamablogger

⁃ Allergietabletten, want ik ben overal maar dan ook echt overal allergisch voor. #koeien #varkens #honden #paarden #katten #gras #pollen #hooi #gazomaardoor #etc

⁃ Knuffel en speen; Dit is wel super belangrijk, anders slaapt mijn kind niet.

⁃ Buggy; ik heb een hele mooie dubatti kinderwagen, maar ik neem gewoon een goedkope buggy mee die een “ligstand” heeft. Weinig ruimte en je kind kan slapen. Wat wil je nog meer?

⁃ Paracetamol voor de #katermama en #katerpapa

⁃ Goed humeur niet te vergeten! #altijdvrolijk #hetistenslottevakantie

Lees ook; Het lievelingsknuffeltje van Noméh

Checklist

Bovenstaande weet ik dat ik dat mee moet nemen, maar wat dan nog meer? Ik kwam erachter dat een vakantiechecklist wel handig is, dus heb ik samen met Lisanne van Lief Moment er één gemaakt. Op dit lijstje staan speciaal vakantiespullen voor kids en wat je voor vertrek allemaal moet doen. Handig voor deze loedermoeder, want ik vergeet wel eens wat uit te doen. Heb jij dat ook? Download dan de checklist via onderstaande link; Downloaden, uitprinten, inpakken, afvinken en klaar is kees!

Vakantiechecklist voor Loedermoeders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.