Zaterdag; Lekker samen “knooin” bij huis!

Een tijdje geleden schreef ik een blog over mijn perfecte zondag. Ik kon mij niet voorstellen hoe een perfecte zaterdag eruit zou zien, totdat ik het afgelopen zaterdag 28 juli mee heb gemaakt. Oooooh dit bedoelen ze dus; uitslapen, samen ontbijten, samen knooin bij huis, samen boodschappen doen en eindigen met een vrijmibo.

Tijdens die vrijmibo kreeg ik onder het genot van een heerlijk droge witte wijn (Sauvignon Blanc) de ingeving om hierover te schrijven.

Lees ook; Mijn perfecte zondag!

Werken in de weekenden verleden tijd
Als ik niet in de weekenden moest werken, dan moest Joey dat wel. En als ik geen feestje had, dan had hij dat wel. #papaenmamazijnfeestbeesten We hadden weinig tijd voor elkaar en ons gezin. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om te stoppen met werken in de weekenden en ik kan jullie vertellen dat het mij DONDERS goed bevalt.

Lees ook; Meer tijd voor mijn gezin of het werk dat ik zo leuk vind?

Samen “knooin” bij huis
Dit is echt Twents en houdt in dat dingen die aan huis nog gedaan moeten worden, je dan doet. Helaas is er door de verbouwing genoeg te doen en redden wij het met een dag niet, maar wij hebben de tuin tenminste weer leefbaar gemaakt en hoef ik met dit mooie weer niet altijd weg naar het zwembad ofzo. Niet dat ik dat vervelend vind, maar toch thuis zijn is ook fijn. En ik hoef dan niet op mijn tijdelijke mini “woonkamer” boven te zitten wat voelt als kamperen. #hetheeftookwelweerwat

Dan de boodschappen nog…
Dit begon al goed, want alle lege flessen en kratten bier hadden we klaar gezet tijdens het opruimen van de tuin en raad eens; Vergeten!!  We kwamen hier pas achter toen wij de parkeerplaats op reden. Achja, morgen weer een dag, want tegenwoordig zijn de supermarkten bij ons in Nijverdal ook op zondag geopend. Nou Noméh snel in de kar en gaan met die banaan. We hebben maar 15 min om alles te pakken, want dan wil ons terrorkind de boel terroriseren. Dus zodra ik door he poortje kwam is het voor mij net een race, Max Verstappen is er niks bij haha. Ik begon dus met rennen door de supermarkt (de meeste vrouwen herkennen dit vast) en heb mijn eigen volgorde. Joey is nog steeds een man en niet zo snel, dus die ging zijn eigen weg en kwam langzaam achter mij aan. Wij liepen al snel apart van elkaar door de winkel #idon’tgiveashit En dat werkte prima, bij de ijsjes kwamen we elkaar weer tegen en konden we afrekenen en weg. Dat is echt het voordeel van de zelfscan bij de Albert Heijn en ik ben groot fan. Je hoeft niet alles 10 keer in je handen te hebben voor het thuis eindelijk in je keukenkastjes ligt.

De vrijmibo

Eenmaal thuis hebben we alles samen uitgepakt. Heerlijk om dit samen te doen, want ik heb nooit zin om 2453x naar de schuur te lopen en dat neemt Joey dan van mij over haha. De lekkere dingen; tapas, stokbrood, sausjes, fuet en een droog wit wijntje klaargezet. En dan nu #mommytime en #daddytime en niks meer doen.

Wat doe jij het liefst op je vrije zaterdag? Laat een reactie achter!

12 antwoorden op “Zaterdag; Lekker samen “knooin” bij huis!”

    1. Ik zeg meteen doen! Het bevalt mij zo goed. Ben er wel qua loon achteruit gegaan (o.r.t. Meer), maar sta nog steeds achter de keuze! ☺️

  1. Heerlijk! Mijn vriend werkt standaard op de zondag, dus onze vrije zaterdag verplaatst altijd naar de zondag 😉 Op zondag gaan we nu steevast zwemmen en daarna lekker een goede tosti eten in de stad!

  2. Hier is zaterdag zo’n dag dat we lekker doen waar we zin in hebben (tenzij we een verjaardag op de planning hebben staan) maar anders lekker wat winkelen, naar een museum met de kids, naar de duinen, of gewoon lekker thuis wat knutselen en spelen .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.