Weekoverzicht #2 | Een fotografiecursus, presentatie op school, fotoshoots en een werk weekend!

Als het goed is hebben jullie allemaal mijn weekoverzicht #1 gelezen (anders druk op de link hieronder). Daarin vertelde ik namelijk dat ik een rustige week qua werken en school had, maar een drukke week met allemaal leuke en gezellige dingen had gepland. De afgelopen week was voor mij weer wat drukker. Ik was vooral druk met werken en school, we hadden namelijk een deadline voor een presentatie.

Lees ook: Weekoverzicht #1 | Consultatiebureau, nieuwe lenzen en stappen in Groningen! 

Maandag
Maandagmorgen heb ik eerst heerlijk rustig aan gedaan, want ik moest om 12u beginnen met werken. Ik kon dus nog even lekker knuffelen met mijn mannetje en niet te vergeten de Luizenmoeder terug kijken. Ik bedenk mij dan altijd hoe het over 3 jaar zou zijn als mijn zoontje naar school zou gaan. Lijk ik dan ook op Hannah van de Luizenmoeder? Ik denk van wel haha. Mijn zusje kwam hier om 11:30u en heeft op mijn zoontje gepast. Ik moest t/m 18u werken en ben daarna snel naar huis gegaan om vervolgens op de bank in mijn joggingbroek neer te ploffen en niks meer te doen. Nja, een serie kijken haha.

Dinsdag
Vandaag dacht ik een lekkere #netflixandchill dag te hebben, maar dat ging al snel voorbij toen ik erachter kwam wat ik allemaal nog voor school moest doen. Ik overzag niet meer goed waar ik mee bezig was, dus heb een huiswerkcoach ingeschakeld. Ja ook ik als iemand die dacht goed te plannen ziet wel eens iets over het hoofd en heeft last van #uitstelgedrag. Ik heb contact opgenomen met Lisanne Visse van Wij Leren Samen, praktijk voor Remedial Teaching en zij heeft mij tips tegen uitstelgedrag gegeven. Hierover komt binnenkort een blog. Vooral voor de studerende mama’s is dit erg interessant.

’s avonds ben ik naar de kindermodeshow van Bengels & Co gegaan. En wat een leuke kleren hadden de modellen aan en wat deden ze het goed. Deze modeshow is er 2x per jaar en daar kan jij je voor aanmelden. Hou daarvoor de Instagram van Bengels & Co in de gaten, zodra de nieuwe wintercollectie er is wordt er vast weer een modeshow gehouden. Ik werd door de modellen meteen verliefd op de Vans. Helaas gingen deze maar vanaf maat 22 en mijn zoontje heeft maat 20 op dit moment, dus nog even geduld hebben hihi.

Lees ook: Plannen voor student mama’s!

Woensdag
Woensdagmorgen heb ik altijd de schoonmaakster en dat is zo fijn. Mijn schoonmaakster is zo vertrouwd bij mij. Ze komt al jaren bij mijn ouders thuis en paste vroeger ook op ons. Ik moest eerder naar mijn werk voor een vergadering, dus heeft ze even op mijn zoontje gepast tot mijn moeder hem kwam halen. Woensdag is altijd de oppasdag van mijn moeder. Hij blijft dan ook slapen, omdat ik de volgende dag school heb. Wat moet ik toch zonder de lieve mensen om mij heen.

‘S avonds had ik mijn eerste les fotografie cursus bij Rob Nijhuis fotografie. Deze cursus heeft 6 lessen, waarvan 2 praktijklessen. De eerste les was al super gaaf en ik heb al heel veel geleerd. Ik ben meteen aan het oefenen gegaan. Super tof! Er komen nog meer cursussen aan, dus geef je op bij hem als je dat ook leuk lijkt.

Donderdag
Vandaag moest ik de hele dag naar school en Noméh naar de gastouder. Aan de foto kan je wel zien dat hij het er erg naar z’n zin heeft. En het was vandaag niet te vergeten DE dag dat ik mijn presentatie moest doen en ik was helemaal niet goed voorbereid na mijn idee. We hadden nog een tussenuur, dus heb ik nog even de puntjes op de i gezet. De presentatie ging over superdiversiteit binnen onze maatschappij. Dit was voor het vak sociologie, en dat vind ik al zo super leuk! #not De presentatie is gelukkig goed gegaan en we kregen complimenten van de leraar dat wij het goed in elkaar hadden gezet. Yeuuuuuh!!
Na school ben ik altijd zo moe en uitgeput dat ik net als de maandag lekker in mijn joggingbroek op de bank ben geploft en er niet meer vanaf ben gekomen.

Vrijdag
Vandaag had ik een lifestyle fotoshoot bij mij thuis voor mijn website. Lisette Altena fotografie kwam bij mij langs om de foto’s te maken. Zoals jullie eerder wel in dit bericht en op instagram hebben kunnen lezen ben ik een samenwerking aan gegaan met Lisanne Visse van “We Leren Samen”. Zij is ook nog even langs geweest voor een leuk kliekje van ons samen. Ben zo benieuwd naar de foto’s! Ik hou jullie op de hoogte. Lisette is ook een vriendin van mij, dus hebben we nog even een #vrijmibo (vrijdag middag borrel) gedaan. Voor mij helaas geen borrel, maar een frisje, want ik moest om 19:30u een slaapdienst werken.

Zaterdag
Noméh had vanmorgen een fotoshoot voor UKKEPUK-kids door Met Marieke Fotografie. Helaas moest ik werken, dus is mijn schoonmoeder mee geweest naar de shoot. Ondertussen kreeg ik natuurlijk allemaal foto’s toegestuurd, super leuk! Toen ik om 12u vrij was ben ik meteen naar huis gegaan om lekker te bankhangen, want na een slaapdienst ben ik altijd lui, terwijl ik juist prima geslapen had. Thuis heb ik paar uur bank gehangen en om 16u ben ik even met mijn vriendin naar het centrum geweest om wat te drinken bij Grandcafé TOI TOI. Daarna zijn we nog een hapje gaan eten bij Pizzeria Casa Stromboli in Nijverdal, daar eet ik altijd zo graag. Het is namelijk betaalbaar en nog eens super lekker ook. Ik heb het niet te laat gemaakt, want ik moest de volgende dag gewoon weer werken.

Zondag
Vandaag moest ik de hele dag werken van 8:30u t/m 18u. Normaal gesproken moest ik later beginnen, maar de griep heerst bij ons op het werk en er waren een aantal collega’s ziek. Hierdoor moest er wat geschoven worden met de diensten. Om 18:30u was ik thuis en heb ik mijn favoriete eten besteld; SUSHI! Ik ben de bank niet meer afgekomen en ben om 20u al in slaap gevallen. Om 22u werd ik op de bank wakker en zijn we naar bed gegaan.

Hoe was jullie week? Laat een reactie achter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.